Ήττα “μαχαιριά” για τον Πύρασο στην Ανάβρα – Έχασε την άνοδο από τον Δωτιέα

Ο Πύρασος γνώρισε την ήττα στην Ανάβρα από τον Δωτιέα Αγιάς, στο φινάλε των μπαράζ κι έχασε το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο αυτό προσπέρασαν τους “Αγχιαλίτες” στον βαθμολογικό πίνακα και θα αγωνίζονται στην παραπάνω κατηγορία τη νέα σεζόν.

Ο Δωτιέας πέτυχε και τα δύο τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο. Ο Καμπούρης στο 38′ άνοιξε το σκορ, με προβολή από κοντά ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Μπλατσέρης με σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ο Πύρασος δικαιολογημένα “φωνάζει” για το γκολ του Αραπίτσα στο 18′ (φωτό) που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαγνησίας ανέβασε τις γραμμές της, προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι μ’ ένα τέρμα που ήρθε στο 68′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονόμου.

Ο Πύρασος πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ισοφάριση, όμως το γκολ δεν ήρθε με αποτέλεσμα η ομάδα της Αγχιάλου να χάσει μοναδική ευκαιρία να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.

Αρχικές συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς: Μάλτζαρης, Τσακάλι, Δημολιός, Παππάς, Τακούλας, Κουμπουρας, Σούμπασης, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης,  Μπλατσέρης, Μακρής

Πύρασος Ν. Αγχιάλου (Σιαμέτης): Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος , Ρακής, Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Βλάχος, Οικονόμου, Ζάχος, Δημητριάδης, Μάρτινς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις