Χατζηδιάκος για τα παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό: «Τώρα θέλουμε τον κόσμο της Εθνικής δίπλα μας»

Κάλεσμα στον κόσμο της Εθνικής να στηρίξει την προσπάθεια των διεθνών έκανε ο Παντελής Χατζηδιάκος μετά το τέλος του αγώνα με το Κόσοβο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, έπρεπε να κερδίσουμε, δεν μας ένοιαζε το πώς. Είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε και να παίξουμε χωρίς πίεση, αλλά στην τελική κερδίσαμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, λογικά το Κόσοβο θα έρθει για να πάρει εκδίκηση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το πνεύμα στην ομάδα: «Έχουμε μεγαλώσει ως ομάδα, κι εγώ έχω παίξει αρκετά ματς όπως και ο Μαυροπάνος. Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα, είμαστε οικογένεια, τα συζητάμε όλα και βελτιωνόμαστε. Κρατούσαμε θετική ενέργεια ακόμα και όταν ο κόσμος δεν πίστευε σε μας, εμείς πιστεύαμε, συνεχίζουμε ως ομάδα και τώρα παίρνουμε τα παιχνίδια».

Για τα εντός έδρας παιχνίδια: «Θέλουμε πάρα πολύ να δούμε τον κόσμο της Εθνικής. Προσωπικά στα περισσότερα ματς στο ΟΑΚΑ που έχω παίξει δεν είχε πολύ κόσμο εκτός από την Ισπανία. Τώρα έχουμε κάνει δύο νίκες, δείχνουμε καλά χαρακτηριστικά, ο κόσμος ελπίζω να έρθει και να μας βοηθήσει, ώστε να βάλουμε το δεύτερο και το τρίτο γκολ γι’ αυτούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις