Κρίσιμες οι ώρες στον ΑΟΤ, στην αναμονή ο Γιαλιάς

Ο Χρήστος Γιαλιάς θα περιμένει τα αποτελέσματα της πιθανής συνάντησης Αναστασίου – Παρδάλη με Αϊβάζογλου σχετικά με τα χρέη και ακολούθως θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ έχει πλέον ζυγίσει τις καταστάσεις και μια ενδεχόμενη επιστροφή του έχει σίγουρα πολύ καλές προοπτικές.

Πέρα από το γεγονός ότι αρκετό διάστημα το περνάει στα Τρίκαλα αναμένεται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην περιοχή μας όχι με μια αλλά με δύο τουλάχιστον επιχειρήσεις.

Και επειδή είναι πεισματάρης η Γ’Εθνική αναμένεται να είναι περαστική. Χωρίς δόση υπερβολής δεν θα υπάρχει αντίπαλος να “χτυπήσει” τον ΑΟΤ στα ίσια για την άνοδο.

Με ισχυρό παράγοντα τον ίδιο, τον κόσμο στο πλευρό των κυανέρυθρων που είναι πληγωμένος απο την καταστροφική σεζόν Αϊβάζογλου , τον ερασιτέχνη στο πλευρό της ομάδας , το νέο αθλητικό κέντρο και στήριξη από τις επιχειρήσεις αλλά και γενικότερα από τους φιλάθλους οι κυανέρυθροι θα επιστρέψουν πολύ γρήγορα στην SL2.

Διαθέτουν και brand name και βαριά φανέλα, άσχετα που ο Αϊβάζογλου τρώγονταν με τα ρούχα του (σ.σ κυριολεκτικά αφού ούτε τα χρώματα του συλλόγου δεν σεβάστηκε).

Με αγωνία λοιπόν αναμένονται τα αποτελέσματα του ραντεβού για να φανεί στην συνέχεια αν ο κ. Γιαλιάς επιστρέψει στον προεδρικό θώκο κάτι που αποτελεί μονόδρομο.

Πηγή: goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις