Ντου Γιαννακόπουλου στο γραφείο του Λιόλιου: «Μέχρι να πουληθεί ο ΠΑΟ δεν θα επιτρέψω να μας κλέβετε»!

Έντονη αντίδραση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μπήκε στο γραφείο του Λιόλιου στην ΕΟΚ και άφησε… μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Όπως καταγράφει το sdna.gr, για πρώτη φορά μετά την αποστασιοποίηση του από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΕΟΚ και ξέσπασε απευθυνόμενος στον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο για τα όσα συμβαίνουν τη φετινή σεζόν στη διαιτησία.

Παρότι δεν έχουν γίνει γνωστά τα όσα ειπώθηκαν, όσοι είδαν από τους εργαζόμενους της ΕΟΚ τον Γιαννακόπουλο να μπαίνει οργισμένος στο γραφείο του Λιόλιου κατάλαβαν τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Η επίσκεψη κράτησε κάτι παραπάνω από 2 λεπτά με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ξεκαθαρίζει στον Λιόλιο ότι «μέχρι να πουληθεί ο Παναθηναϊκός δεν θα ανεχθώ να μας κλέβετε».

Ο Παναθηναϊκός όπως έχουμε αναφέρει από χθες είναι καζάνι που βράζει με όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά και με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται διαιτητικά. Η συνάντηση πάντως μπορεί να ήταν… απροειδοποίητη και απρόσκλητη, ωστόσο ήταν σε ήπιους τόνους.

Ο Γιαννακόπουλος με αυτόν τον τρόπο θέλησε να απλώσει δίχτυ προστασίας στην ομάδα καθώς σε όλο τον χώρο του μπάσκετ εκτιμάται ότι η απουσία του από τα κοινά έχει αφήσει χώρο στα αρπακτικά του αθλήματος να οργιάζουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις