Η Αυτόνομη Θύρα 10 «γείωσε» τον Ευγενίου

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή, «Αυτόνομη Θύρα 10», ζητά από τον μεγαλομέτοχο, Στράτο Ευγενίου, να αποφεύγει τοποθετήσεις που μπορούν να «ξενερώνουν ακόμη περισσότερο τον ήδη ξενερωμένο κόσμο της ομάδας» ξεκαθαρίζοντας πως η ανακοίνωσή τους είναι «καλοπροαίρετη» ώστε όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «να σε γειώσουμε με τη πραγματικότητα της ομάδας στην οποία βρίσκεσαι».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «κυανόλευκοι» οπαδοί:

«Στράτο Ευγενίου, στα είπαμε κατ’ ιδίαν αρκετές φορές, όμως η επιμονή σου στο λάθος, μας αναγκάζει να στα πούμε και δημόσια. Αυτή θα είναι και η τελευταία προσπάθεια καλόπιστης κριτικής που κάνουμε και ως τέτοια θέλουμε να την εκλάβεις.

Φυσικά αναφερόμαστε στις για ακόμα μια φορά απαράδεκτες δηλώσεις σου οι οποίες το μοναδικό που κάνουν είναι να ξενερώνουν ακόμα περισσότερο τον ήδη ξενερωμένο κόσμο της ομάδας.

Ειλικρινά αναρωτιόμαστε τι θέλεις να πετύχεις δηλώνοντας στις αρχές Ιουνίου ότι η ομάδα της οποίας ηγείσαι δεν αξίζει να ανέβει στην Α εθνική αφού δεν κόβει 2000 εισιτήρια. Αν νομίζεις ότι με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσεις κόσμο στο γήπεδο, σου προτείνουμε να μην ασχοληθείς ποτέ επαγγελματικά με το μάρκετινγκ. Πραγματικά προσπαθούμε να καταλάβουμε αν αντιλαμβάνεσαι ότι με αυτό το τρόπο στέλνεις μηνύματα σε εχθρούς και φίλους, σε οπαδούς σε παίκτες, σε προπονητές πώς σε περίπτωση αποτυχίας υπάρχει το άλλοθι της προσέλευσης του κόσμου, το οποίο σημειωτέων χρησιμοποιούσε πολύ συχνά και ο Θεοδωρίδης τον οποίο επικαλείσαι και κατόρθωσε ένα γήπεδο με 45000 κόσμο να το μετατρέψει σε ένα γήπεδο με 5000 κόσμο.

Θέλουμε να σε πληροφορήσουμε ότι για τη πλειοψηφία του κόσμου μια τέτοια δήλωση σε αυτό το χρονικό σημείο ισοδυναμεί με λευκή πετσέτα στη προσπάθεια που κάνει (; ) η ομάδα για να ανέβει στην Α εθνική και φυσικά απομακρύνει οποιαδήποτε διάθεση στήριξης της ομάδας είτε με διαρκείας είτε με παρουσία στο γήπεδο.

Για μια ακόμα φορά θα σου μιλήσουμε ανοικτά και θα σου ζητήσουμε να συνεχίσεις να είσαι ειλικρινής όπως είσαι μέχρι τώρα. Αν κρίνεις ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να ανέβει, μπορείς απλά να το δηλώσεις. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να το ρίξεις στον κόσμο. Δεν έχουμε καμία απαίτηση από εσένα. Έκανες μια συμφωνία με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ την οποία η δική μας πλευρά δεν μπορεί να ολοκληρώσει και εσύ από τη μεριά σου μας δίνεις χρόνο στηρίζοντας οικονομικά την ομάδα. Αν παρόλ’ αυτά μπορείς να ανεβάσεις την ομάδα ακόμα καλύτερα γιατί και εμείς θα δούμε την ομάδα μας εκεί που αξίζει να είναι, τα δικά σου έσοδα θα αυξηθούν και σε περίπτωση που βρεθεί διάδοχη κατάσταση θα μπορείς να πουλήσεις σε τιμή υψηλότερη. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία αυτών των δηλώσεων.

Θα σου πούμε για ακόμα μια φορά ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ξεκίνησε να υπάρχει όταν ήρθες εσύ, ούτε θα τελειώσει όταν φύγεις. Ο κόσμος τα τελευταία 10 χρόνια αισθάνεται μόνο θλίψη, αγανάκτηση και θυμό. Καμία χαρά, κανένα θετικό συναίσθημα. Έχουμε βιώσει την απόλυτη ταπείνωση και το τελευταίο που θέλουμε να διαβάζουμε και να ακούμε είναι ανθρώπους που μόλις χθες μπήκαν στην οικογένεια μας, να μας κάνουν μαθήματα για το τι αξίζει και τι δεν αξίζει σε αυτή την ομάδα και αυτόν τον κόσμο.

Επαναλαμβάνουμε ότι η ανακοίνωση μας είναι καλοπροαίρετη και στόχο δεν έχει να «στην πούμε» αλλά να σε γειώσουμε με τη πραγματικότητα της ομάδας στην οποία βρίσκεσαι. Όπως σου έχουμε ξαναπεί στόχος μας είναι όταν αποχωρήσεις από τον προεδρικό θώκο να παραμείνεις για πάντα κοντά μας είτε σαν παράγοντας είτε σαν φίλος γιατί τότε και μόνο τότε θα ξέρουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ άλλαξε και ξεκόλλησε από τη μιζέρια.

ΥΓ: Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβετε όλοι ότι τώρα είναι η στιγμή για ΟΛΟΥΣ να σηκώσουν τα μανίκια και να εργαστούν για την υπόθεση που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ;».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις