«Θα χάσουν τον ύπνο τους διαιτητές με αμαξάρες και ξενοδοχεία»

Μοιράσου το άρθρο

Ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διενεργεί έρευνα σε βάθος για μαύρο χρήμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”, ο επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας της χώρας έχει βάλει στο στόχαστρο, σε πρώτη φάση, παλαίμαχους διαιτητές.

Ελέγχονται για ενδεχόμενο μαύρο χρήμα από δωροδοκίες και στημένα ματς!

Ηδη έχουν γίνει φύλλο και φτερό τα περιουσιακά στοιχεία πρώην διαιτητών.

Πρόκειται για τους πλέον προβεβλημένους, τα στοιχεία εξετάζονται και η έρευνα θα επεκταθεί και σε παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς μιλώντας στην τηλεοπτική «Δίκη στο Open» τάχθηκε υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά και της έρευνας του προέδρου της Αρχής για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη, για πρώην διαιτητές:

«Μερικοί παλαίμαχοι διαιτητές που έχουν μεγάλα αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες θα χάσουν τον ύπνο τους. Ξέρω διαιτητή που έχει ξενοδοχεία, αυτοκίνητο με 5000 κυβικά, πού τα βρήκε;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βοργιάς, ενώ για την επαγγελματική διαιτησία τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η επαγγελματική διαιτησία θα βοηθήσει, γιατί θα υπάρξει εκπαίδευση. Η εκπαίδευση σταμάτησε σταδιακά από τον Κλάτενμπργκ. Ο κόσμος θα δει κάτι διαφορετικό. Βέβαια θεσμικά θα έπρεπε να προσκληθεί η ΕΠΟ. Και η Ομοσπονδια όμως δεν δέχεται την Ενωση Διαιτητών. Ο κ. Μπαλτάκος τα γυρίζει τώρα και και λέει θέλει να μάθει γιατί έφυγε ο Ζαγοράκης. Να του πω εγώ: Γιατί ο εκτελεστικός δεν είχε προταθεί από τον ίδιο και δεν είχε καλή συνεργασία μαζί του».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις