Ολοκληρώνεται στις 10 Ιουνίου η αγωνιστική σεζόν της Ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν της Ακαδημίας της, την προσεχή Παρασκευή 10 Ιουνίου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.
Αναλυτικά:
“Η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, για τους νεαρούς μας αθλητές, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με τις τελευταίες προπονήσεις της χρονιάς.
Ολοκληρώνεται μία χρονιά με σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με αποκορύφωμα τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας Κ-20 στο Final Four του πρωταθλήματος της Super League 2. Σημαντικότερή μας επιτυχία, όμως, είναι η κατάκτηση της εμπιστοσύνης των παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας σε όλους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σε αγωνιστικό κι εξωαγωνιστικό επίπεδο. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την συμπεριφορά σας, τη φετινή περίοδο. Στόχος και σκοπός της Ακαδημίας είναι η δημιουργία όμορφων και ιδιαίτερων στιγμών για τα παιδιά μας. Ευχόμαστε να καταφέραμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, γνωρίζοντας σίγουρα ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.
Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, δίνοντάς σας την υπόσχεση για μία ακόμα καλύτερη χρονιά, φυσικά και με τη δική σας συμβολή, όπως και το αγωνιστικό έτος που ολοκληρώνεται. Το καλοκαίρι δεν είναι περίοδος ξεκούρασης για εμάς, καθώς θα εκπονηθεί μία σειρά συγκεκριμένων κινήσεων βελτίωσης της Ακαδημίας μας, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την αναβάθμιση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.
Η επικοινωνία μας δε θα χαθεί, κατά την περίοδο των διακοπών. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αγωνιστικό προγράμματα της επόμενης σεζόν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις