Στα τελικά της Β’ Εθνικής πόλο ο ΝΟΒΑ, αποκλείστηκε ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

Στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του 2ου ομίλου για την β’ φάση της Β’ Εθνικής πόλο των ανδρών. Ο ΝΟΒΑ πέτυχε τον στόχο του και καταλαμβάνοντας τη 2η θέση προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης μαζί με τον Νηρέα Χαλανδρίου. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ αποκλείστηκε καθώς έμεινε τρίτος.
Ο ΝΟΒΑ είχε…

…εξασφαλίσει από το Σάββατο ένα από τα δύο εισιτήρια έχοντας τρεις σερί νίκες. Επιβλήθηκε του Ν.Ο. Λάρισας με 7-6, του Ν.Ο. Καβάλας με 13-4 και του ΟΕΑ/ΝΑΒ με 9-2. Έχασε μόνο από τον Νηρέα Χαλανδρίου την Κυριακή με 9-8, αλλά η ήττα αυτή ήταν ανώδυνη.
Ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στοίχισε στον συμπολίτη ΟΕΑ/ΝΑΒ τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση. Έχοντας χάσει μόνο από τον ΝΟΒΑ και κερδίζοντας τους Ν.Ο. Καβάλας (8-5) και Νηρέα (11-9), ο ΟΕΑ/ΝΑΒ ήθελε νίκη του ΝΟΒΑ επί του Νηρέα και δική του επιτυχία επί του Ν.Ο. Λάρισας για να πάρει τη 2η προνομιούχο θέση. Φυσικά από τη στιγμή που οι Χαλανδριώτες πήραν το «τρίποντο» που επιζητούσαν, ο αγώνας ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Λάρισας αποτέλεσε τυπική διαδικασία (12-12).
Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου:
ΝΟΒΑ (Δημαρέλος): Βόντζος, Παπαδέας, Παρασκευόπουλος, Λ. Μονιούδης, Κόφφας, Χαλάς, Δ. Μονιούδης, Φτούλης, Μαυρέλος, Μαλλιαρός, Αυγουστιανάκης, Νικολάου, Σιάσιος, Γεωργιάδης, Τζιανής, Κατσώνης, Χαλέβας.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (Κωνσταντέλιας, Κόφφας): Αγγελόπουλος, Πανέρης, Βαΐτσης, Κούτνας, Σαραγγανίδας, Αναστασόπουλος, Έντμοντς, Γαρύφαλλος, Καρύδας, Σπανός, Δουκατάς, Κωνσταντουδάκης, Μαλαμούσης, Ζησόπουλος.
Ας δούμε όμως κατά χρονολογική σειρά τους αγώνες που έδωσαν οι ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ:
Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου της β’ φάσης της Β’ Εθνικής πόλο έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική
Ν.Ο. Καβάλας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 5-8
Ν.Ο. Λάρισας-ΝΟΒΑ 6-7
2η αγωνιστική
ΝΟΒΑ-Ν.Ο. Καβάλας 13-4
Νηρέας Χαλ.-Ν.Ο. Λάρισας 8-6
3η αγωνιστική
ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΟΒΑ 2-9
Ν.Ο. Καβάλας-Νηρέας Χαλ. 5-13
4η αγωνιστική
Νηρέας Χαλ.-ΟΕΑ/ΝΑΒ 9-11
Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ο. Καβάλας 16-9
5η αγωνιστική
ΝΟΒΑ-Νηρέας Χαλ. 8-9
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Λάρισας 12-12

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Νηρέας Χαλ. 9
2. ΝΟΒΑ 9
3. ΟΕΑ/ΝΑΒ 7
4. Ν.Ο. Λάρισας 4
5. Ν.Ο. Καβάλας 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις