Το μυαλό των παικτών του Ρήγα στην Πύδνα

Η ήττα από τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια αποτελεί παρελθόν για το Ρήγα (ήταν η πρώτη για την ομάδα του Βελεστίνου στον δεύτερο γύρο), με τους «κυανόλευκους» να προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (20/3, 15.00) με την ισχυρή Πύδνα εντός έδρας.
Ο Λάκης Μπακάλης…

..έκανε λόγο για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα, η οποία στοίχισε στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο παιχνίδι με την Πύδνα η ομάδα οφείλει να επιστρέψει στις νίκες (θυμίζουμε πως στο προηγούμενο εντός έδρας ματς ο Ρήγας παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στο Θεσπρωτό, ενώ ακολούθησε το ρεπό), προκειμένου να διατηρηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο τεχνικός του Ρήγα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στις προπονήσεις μετέχει και ο Ηλίας Γκίκας, ο οποίος πήρε μετάθεση, ως γνωστόν, για το 304 ΠΕΒ και θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη.
Μετά και τη σημερινή απογευματινή προπόνηση ο τεχνικός του Ρήγα θα ανακοινώσει και τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις