Γιορτάζει ο Ολυμπιακός Βόλου – Το πρόγραμμα της σημερινής εκδήλωσης

Σήμερα (08/06, 19:30) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση  για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου στο κέντρο ΝΟΒ, με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία του προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Νίκο Τσεκούρα, βραβεύσεις και κοπή επετειακής τούρτας, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης όπως ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους»:

 

7.30  1)  ΕΝΑΡΞΗ  ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

2) ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

3) ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ   ΓΙΑ ΤΑ 85 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ              ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

4) ΚΟΠΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ.

5) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΥΔΗ ΠΕΡΙΚΛΗ  ΓΙΑ        ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΠΕΚΕΛ   ΚΑΙ  ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ  ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.

6) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ( ΑΦΟΙ  ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ  ΤΡΙΧΙΑΣ- ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

7)  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΧΑΡ ΜΠΟΡΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΗ  ΜΠΟΡΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

8)  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ     ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

9) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

10) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ  ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις