Συντονισμένες κινήσεις από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.

Έχοντας ήδη μια εικόνα για το τι ακριβώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου τη νέα χρονιά – όσον αφορά την ομάδα που θα δημιουργηθεί – μετά και τις τελευταίες συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά και τους νομικούς που χειρίζονται…

…την υπόθεση, σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, η γνωμοδότηση της ΕΠΟ αναμένεται άμεσα, ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μάλιστα, όπως τον διαβεβαίωσε ο κ. Γκιρτζίκης, θα μιλήσει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ με το νομικό επιτελείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να υπάρξει άμεσα απάντηση.
Στον Ερασιτέχνη συνεχίζουν τη συγκέντρωση των οικονομικών στοιχείων, για να δουν ποιες οικονομικές υποχρεώσεις άφησε πίσω της η ΠΑΕ, σε περίπτωση που αναβιώσουν κάποια χρέη κι αυτό για να είναι σε θέση να ενημερώσουν όποιους δείξουν ενδιαφέρον να αναλάβουν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ήδη οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν απευθυνθεί στο CAS και στη FIFA, ζητώντας να πληροφορηθούν ποιες υποθέσεις από προσφυγές ξένων παικτών έχουν τελεσιδικήσει κι αν αυτές θα της βρει μπροστά της ο Ολυμπιακός, όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις