Σιαμέτης: “Ο Πύρασος μπήκε ξανά σε πρωταγωνιστικό δρόμο, θα μιλήσω με τη διοίκηση για το μέλλον μου”

Τον δικό του απολογισμό, μέσω του goalpost.gr, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πραγματοποίησε ο προπονητής του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης. Παράλληλα, ανέφερε πως το μέλλον του στην ομάδα εξαρτάται από τις επιδιώξεις της διοίκησης, με την οποία θα συζητήσει σύντομα.

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Σε γενικές γραμμές, ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά. Κατακτήσαμε δύο τίτλους, πρωτάθλημα και κύπελλο, κι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Βέβαια, θέλαμε να συνδυάσουμε το νταμπλ με την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν τα καταφέραμε, στο τελευταίο παιχνίδι. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα, για να βγούμε, δεν έπρεπε, όμως, να φτάσουμε εκεί, θα μπορούσαμε να “καθαρίσουμε” νωρίτερα στα μπαράζ τον προβιβασμό μας. Αδικηθήκαμε ξεκάθαρα από τη διαιτησία, το είδατε όλοι, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Το λάθος μας ήταν ότι δεν καθαρίσαμε πιο νωρίς την άνοδό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του οργανισμού που λέγεται Πύρασος. Τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες, τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Η στήριξη όλων, για την πορεία της ομάδας, ήταν πολύ μεγάλη. Δ΄βσαμε το 100%, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Πύρασος, ύστερα από πολλά χρόνια, κατέκτησε τίτλους και μπήκε πάλι στον δρόμο να πρωταγωνιστεί. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων”.

Για το μέλλον του στον Πύρασο, ανέφερε:

“Πρώτα απ’ όλα, είναι θέμα της διοίκησης. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι σκοπό έχει, ποιοι είναι οι στόχοι της, αν θα παραμείνουν όλοι στη θέση τους. Όσον αφορά εμένα, δεν έχω κανένα παράπονο από τον Πύρασο. Υπάρχει μία πολύ καλή σχέση αλληλοεκτίμησης κι αλληλοσεβασμού με τη διοίκηση. Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο, διοικητικά, θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε, από κοινού, τι ειναι το καλύτερο για την ομάδα και για εμένα, προσωπικά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις