Με νέο look ο Βόλος τη νέα σεζόν

Εντελώς νέο look φαίνεται πως θα έχει την επόμενη σεζόν ο Βόλος.

Ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν οι παίκτες τη στιγμή που είναι ανοιχτό το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Στην περίπτωση που κλειδώσει η πώληση της ΠΑΕ, θα διαφοροποιηθούν πολλά. Δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή. Θα υπάρξουν αποχωρήσεις στελεχών, προσλήψεις άλλων και ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο.

Σε επίπεδο ρόστερ έχουν ήδη φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ρεγκατέν, Ορός, Ρομέρο, Πουρίτα, Ρίνερ, Κορέα, Νίνης και Μπαρτόλο έχουν ήδη αποχωρήσει. Ο Σοάρες έχει ειδοποιηθεί πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους», ενώ και ο Ροσέρο κλείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως αποκάλυψε το Sportime.gr. Ούτε το συμβόλαιο του Ριένστρα θα ανανεωθεί (μιλάει με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ πιθανό θεωρείται ακόμη και το να παραχωρηθεί δανεικός ο Τριανταφύλλου.

Από εκεί και πέρα, πάντα υπάρχει στο τραπέζι το ενδεχόμενο πώλησης των Φαν Βέερτ και Φερνάντες. Ειδικά για τον πρώτο θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα φέρει προτάσεις. Στην ομάδα εκτιμούν πως και για τον Ισπανό θα υπάρξουν κρούσεις. Ερωτηματικό είναι το τι θα κάνει ο Φεράρι. Ο Αργεντινός έχει τάσεις φυγής και θα το παλέψει για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο Λογαράς ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει θέληση να παραμείνει.

Η προετοιμασία και το φιλανθρωπικό τουρνουά

Από εκεί και πέρα, ο Βόλος θα αρχίσει την προετοιμασία του με εργομετρικές εξετάσεις 27-29 Ιουνίου. Η πρώτη συγκέντρωση και ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου ή την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Ολλανδία και η αναχώρηση για εκεί έχει οριστεί στις 15 Ιουλίου. Τέλος, το τριήμερο 7-9 Αυγούστου θα γίνει στο Πανθεσσαλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα οι υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις