Προγνωστικά Στοιχήματος: Τρεις «Άσσοι» και ένα Under

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων από σήμερα, Παρασκευή (18/03) και έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα συνολικά παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας. Τρία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και, συγκεκριμένα, από Β’ Γαλλίας, Β’ Γερμανίας και Δανία, καθώς και ένα ακόμη ματς από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία της Superleague.

Κερδίζει η Χάβρη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Χάβρη – Τουρ, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.08. «Λίγη» η Χάβρη στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Σοσό την περασμένη εβδομάδα, δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και ηττήθηκε 1-0. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από πέντε αγωνιστικές, είχαν προηγηθεί τρεις νίκες στις προηγούμενες τέσσερις, που την έφεραν στο -1 απ’ την τριάδα. Εκεί βρίσκεται ακόμη, αφού για καλή της τύχη τη Δευτέρα ηττήθηκε και ο Ερυθρός Αστέρας 93 εντός έδρας απ’ την Οσέρ (0-2). Ευκαιρία σήμερα για τη Χάβρη να περάσει τρίτη και να μεταφέρει το άγχος στον Ερυθρό Αστέρα, που παίζει για δεύτερη σερί εβδομάδα τη Δευτέρα. Θα ήθελε να έχει συνεχίσει με νίκη η Τουρ, από την πλευρά της, την περασμένη εβδομάδα, η αλήθεια είναι ότι την άξιζε κόντρα στη Λαβάλ, αλλά το φινάλε ήταν πικρό. Προηγήθηκε στο 68’ και μετουσίωσε την υπεροχή της, ωστόσο μια αδράνεια στις τελευταίες στιγμές του αγώνα έφερε την ισοφάριση για τη Λαβάλ και το τελικό 1-1. Στους 40 πόντους οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στο +12 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, με δεδομένο ότι απομένουν οκτώ αγωνιστικές δεν μπορούν να αισθάνονται πλήρως ασφαλείς, ωστόσο θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολο να κινδυνεύσουν.

Παίρνει το ντέρμπι παραμονής η Πάντερμπορν

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι της Β’ Γερμανίας, Πάντερμπορν – Ντούισμπουργκ. Έπρεπε να περάσουν 13 ολόκληρες αγωνιστικές, στις οποίες μέτρησε επτά ισοπαλίες και έξι ήττες, για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Πάντερμπορν. Το συγκρότημα του Μίλερ έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα της Σαν Πάουλι την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας με 4-3. Μετά το πέρας 26 αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς, απέχοντας έναν από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή. Σήμερα δίνει τη σημαντικότερη αναμέτρησή της (μέχρι την επόμενη) με αντίπαλο την ουραγό Ντούισμπουργκ, από την οποία απέχει πέντε βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, μετά από εννέα αγωνιστικές, στις οποίες είχε τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, η Ντούισμπουργκ επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας την προηγούμενη βδομάδα εντός έδρας της Ουνιόν Βερολίνου με 2-1. Βέβαια, το συγκρότημα του Γκρούεφ παραμένει το μοναδικό που δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από την έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ευκαιρία νίκης για Άαλμποργκ

Επόμενη επιλογή, ένας ακόμη «Άσσος», αυτή τη φορά από το πρωτάθλημα της Δανίας και τον αγώνα Άαλμποργκ – Άαρχους, σε απόδοση 2.05. Οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος με έξι ματς χωρίς ήττα, εκ των οποίων είχαν κερδίσει τα πέντε. Με την επανέναρξη της Superliga πάντως, μοιάζουν εντελώς άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα, έχουν χάσει και τα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει. Πρώτα με 1-0 εντός έδρας από την Οντένσε και στη συνέχεια με 6-2 από την Κοπεγχάγη εκτός. Σήμερα, ωστόσο, θεωρούμε ότι έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Άαρχους, η οποία είναι προτελευταία στη βαθμολογία και μακριά από την έδρα της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη «τρίποντο» μετά από 11 συνολικά «εξόδους» στο φετινό πρωτάθλημα (0-4-7).

Με την άμυνα ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με Euroleague και τον αγώνα Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας, στον οποίο θα πάμε με το Under 148.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Ο Ολυμπιακός έχει «μπλέξει» για τα καλά λόγω της νέας ήττας που υπέστη από την Μπάμπεργκ και με ρεκόρ 4-6 θέλει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στα πλέι-οφ, ενώ το πλεονέκτημα έδρας έχει πια τελειώσει. Έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός για πρόκριση, επειδή έχει να δώσει τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του στην έδρα του ξεκινώντας σήμερα με την Ζαλγκίρις και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Ρεάλ. Αν κάνει το 2/2 και φτάσει το 6-6 ρεκόρ τότε θα κάνει τον υπέρ πάντων αγώνα με τις ρώσικες Κίμκι και ΤΣΣΚΑ έτσι ώστε σε συνδυασμό με άλλα «βολικά» αποτελέσματα να προκριθεί. Σήμερα, λοιπόν, το σύνολο του Σφαιρόπουλου θα βγάλει στο παρκέ τις αμυντικές αρετές που έχει και θα επιδιώξει να κάνει μια εύκολη νίκη χωρίς άγχη και κινδύνους. Πολύ μεγάλο το χάντικαπ των 15 πόντων και το μόνο που αξίζει είναι η «κόντρα». Προτιμότερο να επιλέξουμε κάποιο Under, είτε το γενικό Under 148.5 του αγώνα ή το Under 66.5 πόντοι της Ζαλγκίρις.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις