Λόρι Κέρι: «Το κάναμε να φαίνεται εύκολο»

Οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ της Παναχαϊκής (16 γκολ σε 16 παιχνίδια), Λόρι Κέρι, έπειτα από τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ (2-1) για την προτελευταία (6η) αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου της Γ’ εθνικής…

Δείτε το βίντεο και διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο εκπληκτικός Λόρι Κέρι…

Για την άνοδο και τον τίτλο του 1ου σκόρερ: «Το οφείλω αυτό καταρχάς στην ομάδα, με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ για αυτό, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να βάλω τα γκολ, αυτοί μου σπάγανε την μπάλα (γέλια)… Το έχω ξανακάνει νομίζω άλλες 4 φορές, ερχόμενος εδώ το Γενάρη το πίστευα όταν μίλησα με τον κόουτς και τη διοίκηση, και πίστευα ότι θα πάρουμε και το πρωτάθλημα και ότι θα βγούμε στα μπαράζ και ότι θα βγω πρώτος σκόρερ, γι’ αυτό και έκανα τη συμφωνία. Είδα ότι έχει καλό ρόστερ καλή διοίκηση για αυτό δεν πήγα πουθενά αλλού…»

Για το πόσο κουραστική ήταν η χρονιά που παίζουν ακόμη Ιούνη μήνα είπε: «Ήταν από τις πιο κουραστικές χρονιές και είχε και πίεση η ομάδα, γιατί όταν ήρθα το Γενάρη εδώ η ομάδα ήταν στο -7 νομίζω, και έπρεπε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και στα μπαράζ ακόμα είχαμε πίεση, έπρεπε να κερδίζουμε, να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να βγούμε πρώτοι, να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, για αυτό το λόγο μας χειροκρότησε και η αντίπαλη ομάδα ο ΠΑΟ Ρουφ και τους ευχαριστούμε για αυτό».

Για το αν μπορεί η Παναχαϊκή να δώσει το «μπουστάρισμα» στην καριέρα του, ο Κέρι δήλωσε: «Εννοείται αυτό και για αυτό μάλιστα ήρθα εδώ το Γενάρη γιατί ήξερα ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα έχει πολύ κόσμο που τη στηρίζει, είναι από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και ήταν από τους λόγους που ήθελα να έρθω εδώ. Είχα και μια πρόταση να πάω σε ομάδα Σούπερ Λιγκ 2 το Γενάρη αλλά προτίμησα να έρθω εδώ γιατί ήξερα τη δυναμική, είχα συνεργαστεί και με το Σούλη τον Παπαδόπουλο, που είχαμε πετύχει στον Αστέρα Αμαλιάδας όταν ήμασταν μαζί.»

Για την εντυπωσιακή εμφάνιση στα μπαράζ: «Κοιτάξτε δεν ήταν καθόλου εύκολο, το κάναμε να φαίνεται εύκολο με πολλή δουλειά τα καταφέραμε. Η ομάδα είχε αξιόλογους ποδοσφαιριστές, Πιστεύω είναι όλοι ένα κλικ πάνω. Είναι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο προπονητής για Σούπερ Λιγκ 2. Αλλά δεν ήταν εύκολο, είχαμε πολλή πίεση. Με πολλή δουλειά, προσπάθεια, κάτω το κεφάλι, τα καταφέραμε.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις