“Χρειάζεται συμπαίκτης που θα βάλει 2,5 εκατομμύρια στην Ξάνθη”

«Στην προκειμένη περίπτωση ο μεγαλομέτοχος θα πρέπει να ψάξει και να βρει έναν «συμπαίχτη…». Αυτό υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Ξάνθη Αρης Πιαλόγλου σε πηγαδάκι που σχηματίστηκε στην κηδεία του Παύλου Καλογιάννη, στο οποίο σχολιάζονταν οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Στο «πηγαδάκι» ήταν ακόμα παρόντες ο Γιάννης Ιερόπουλος, ο Νίκος Κεχαγιάς και ο εκδότης του «Μαχητή» Πανος Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά από αυτήν την ατάκα του πρώην προέδρου του ΑΟΞ, τον ρώτησε αν εννοεί κάποιον άλλον μέτοχο.

Η απάντηση του Αρη Πιαλόγλου, όπως την μεταφέρει ο Πάνος Παπαδόπουλος στην εφημερίδα του, είναι άκρως αποκαλυπτική: «Όχι… Ένα “συμπαίχτη” που θα βάλει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τις οφειλές και υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά κι αυτός για να βρεθεί, θα πρέπει να είναι έτοιμος να ελεγχθεί με τη διάσταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα, να “υποστεί” τον έλεγχο από την Αρχή για την Καταπολέμηση Ξεπλύματος Μαύρου χρήματος, είτε είναι Ιρανός, είτε είναι Γερμανός ή από την Σαουδική Αραβία, ή ο οποιοσδήποτε…», είπε ο Άρης Πιαλόγλου.

«Ποιος όμως νοήμων επιχειρηματίας θα έριχνε στην παρούσα φάση χρήματα σε μια επένδυση που μοιάζει αβέβαιη, με την προοπτική ο Μπιλ Πάπας να “καθαρίσει” τον Οκτώβριο στην Αυστραλία; Αφού κινδυνεύει επίσης να «χάσει» τα λεφτά του;», σχολιάζει ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Ο εκδότης του «Μαχητή» προσθέτει: «Το ερώτημα λοιπόν που παραμένει είναι τι θα… γίνει από δω και πέρα, αλλά και τι θα κάνει και ο Ιβαν Σαββίδης σε περίπτωση που πράγματι είχε “εμπλακεί” στην αγορά της ομάδας από τον Μπιλ Πάπας, όπως επέμεναν ο Κούγιας αλλά και κύκλοι του Ολυμπιακού; Στην παρούσα φάση δεν μπορεί κανείς να πει κάτι με σιγουριά… Σίγουρα όμως και ο Μπιλ Πάπας δεν πρέπει να είναι και τόσο «εύκολη» λεία, ώστε να το βάλει εύκολα κάτω… Αφού για να έχει κάνει και τέτοια περιουσία, σίγουρα ήταν «γάτα» κι όχι το… “παιδί” του μπακάλη!!! Οπότε ας περιμένουμε γιατί και ο… «συμπαίχτης» μπορεί να βρεθεί αλλά και μπορεί ο Μπιλ να έχει κάποιους “άσους” στα χαρτιά του που δεν γνωρίζουμε όλοι εμείς…».

Πηγή: Thrakisports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις