Λ. Καλογήρου: «Προετοιμαζόμαστε για τη νίκη… και την επόμενη ημέρα»

Πιστός στο αγωνιστικό πλάνο που του έχει αποφέρει το σερί των 17 νικών, σε ισάριθμους αγώνες, παραμένει ο Γ.Σ. Αλμυρού που αντιμετωπίζει την Κυριακή τον δεύτερο του ομίλου Διαγόρα Στεφανοβικείου.

«Η ομάδα του Διαγόρα είναι ένας πολύ σημαντικός αντίπαλος, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού» , δήλωσε χαρακτηριστικά στο goalpost.gr o προπονητής των «κυανόλευκων» Λευτέρης Καλογήρου και συνέχισε.

«Εμείς προετοιμαζόμαστε και γι’ αυτό το παιχνίδι, όπως για κάθε άλλο, πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο που μας έχει οδηγήσει σε τόσα νικηφόρα αποτελέσματα. Στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα δίνουμε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, διότι είναι μια ομάδα που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει μόλις δυο ήττες ως τώρα. Ωστόσο, η υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά των δώδεκα πόντων, δίνει στην ομάδα μας μια σχετική άνεση και την δυνατότητα να δοκιμάσει κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της, προετοιμάζοντας ουσιαστικά την επόμενη ημέρα, που για εμάς είναι οι τελικοί του πρωταθλήματος.»

Στο καθαρά αγωνιστικό, η ομάδα του Αλμυρού αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Αντώνη Ράπτη, που έχει έναν τραυματισμό στα πλευρά, αλλά και κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα ίωσης στη διάρκεια της εβδομάδας. Όλοι τους θα δοκιμάσουν την τελευταία στιγμή, προκειμένου να φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις