«Παρερμηνεία λόγω… μετάφρασης»!

Ο Πανσερραϊκός απέσυρε την καταγγελία σε βάρος της Καβάλας και του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι.

Στα… μαχαίρια ήταν Πανσερραϊκός και Καβάλα μετά το φινάλε του πρωταθλήματος εξαιτίας των όσων δήλωσε ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ είχε κάνει λόγο για απόπειρα επηρεασμού των ποδοσφαιριστών από μέλη των Λιονταριών, με την υπόθεση να φτάνει την Πέμπτη (09/06) στην πειθαρχική επιτροπή. Ενώπιόν της, ωστόσο, αποδείχτηκε ότι είναι όλα… μέλι γάλα μεταξύ των δύο πλευρών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος του Πανσερραϊκού, Χάρης Γρηγορίου έκανε γνωστό ότι η ΠΑΕ αποσύρθηκε από την καταγγελία και ανέφερε:

«Δηλώνουμε ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα λανθασμένης απόδοσης στην ελληνική των λεγομένων του κυρίου Χαντιτάγκι και δεν επιθυμούμε να συνεχίσουμε αυτή τη διένεξη και να δηλητηριάσουμε τη σχέση των δύο ομάδων και των δύο νομών. Ήταν ένα συγκυριακό επεισόδιο χωρίς ίχνος αλήθειας των καταγγελομένων, αλλά και χωρίς πρόθεση δυσφήμισης. Ένας αλλοδαπός μεγαλομέτοχος θεωρεί ότι εν όψει ενός αγώνα μία επικοινωνία μεταξύ δύο αντιπάλων ποδοσφαιριστών είναι επιλήψημη. Οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι…».

Για την Καβάλα παραστάθηκε ο δικηγόρος, Παναγιώτης Μπιλίρης που είπε:

«Ο μεγαλομέτοχος είναι καναδικής υπηκοότητας, δεν μιλά ελληνικά. Η μετάφραση ίσως να δημιούργησε κάποιες παρερμηνείες. Αυτό που είπε ήταν ότι υπήρξε ένα τηλεφώνημα κάποιου ποδοσφαιριστή σε συνάδελφό του της Καβάλας. Μίλησαν για αγωνιστικά θέματα. Θεώρησε ότι υπάρχει ψυχολογικός εκβιασμός. Ήταν καθαρά θέμα ερμηνείας. Μίλησε για απόπειρα επηρεασμού. Δεν μίλησε ούτε για χειραγώγηση, ούτε για δωροδοκία και δεν θεωρούμε ότι η δήλωσή του ήταν δυσφημιστική. Θεώρησε ο ίδιος ότι δεν έπρεπε να γίνει το τηλεφώνημα. Εξάλλου, έχει αξία και η παραίτηση της ομάδας του Πανσερραϊκού».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις