Μπέος: “Η περιφέρεια μπορεί… – Πάμε Ελλαδάρα!”

“Η ελληνική περιφέρεια μπορεί και πρέπει να φιλοξενεί αγώνες της Εθνικής μας” αναφέρει στη δήλωσή του, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνική μας ομάδας κόντρα στην Κύπρο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η μαζική παρουσία του κόσμου και οι εγκαταστάσεις του γηπέδου, οι οποίες αναβαθμίστηκαν, έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους οικοδεσπότες που περιμένουν την ίδια δυναμική παρουσία, στο κυριακάτικο ματς με το Κόσσοβο.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

“Παρά τα τερτίπια του καιρού η αγάπη και ο ενθουσιασμός των Βολιωτών για την εθνική μας ποδοσφαίρου δημιούργησε το βράδυ της Πέμπτης την καλύτερη ατμόσφαιρα και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε μια άνετη νίκη, που συνοδεύτηκε με άλλη μια ωραία εμφάνιση, επί της ομάδας των αδελφών μας Κυπρίων.

Τρία στα τρία, λοιπόν, και συνεχίζουμε την Κυριακή για να “κλειδώσουμε” την πρωτιά με νίκη επί του Κοσόβου, και πάλι στο πανέμορφο και άψογα λειτουργικό πλέον Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η στήριξη και πάλι στην ομάδα είναι αυτονόητη

Για να συνειδητοποιήσουν επιτέλους κάποιοι στο κέντρο, στην Αθήνα, που κοντόφθαλμα κοιτούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα, ότι η ελληνική περιφέρεια μπορεί και πρέπει να φιλοξενεί αγώνες της Εθνικής μας, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αγάπη και θερμή στήριξη στα παιδιά μας με το εθνόσημο στην φανέλα. Πάμε Ελλαδάρα!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις