Πέντε “δυνατές” ανανεώσεις για Ίωνα

Μία “πεντάδα” ανανεώσεων ανακοίνωσε, εντός περίπου 20 ωρών, από χθες μέχρι σήμερα, ο Ίωνας Βόλου, με τους Καλογερόπουλο, Χρηστομάνο, Λωρίτη, Παλάσκα και Τζήμα να παραμένουν στο ρόστερ των κυανέρυθρων που δείχνουν, από νωρίς, την πρόθεση να διατηρήσουν ψηλά τον αγωνιστικό τους πήχη, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Χρήστο Καλογερόπουλο:

“Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Καλογεροπουλο . Ο Χρήστος κατά την περσινή χρονια βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα μας αποτελώντας και τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου μας . Επίσης αποτελεί ένα πρότυπο για τα νέα παιδιά της ομάδας μας με το ηθος και την πορεία του . Καλή χρονια να έχουμε Χρήστο με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού”.

Για τους Χρηστομάνο (φόντο) και Λωρίτη:

“Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Αντώνη Χρηστομανο και Κώστα Λωριτη . Ο Αντώνης συνεχίζει για τεταρτη χρονια στην ομάδα μας . Κατά την περσινή χρονια αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα μας μέσα στην ρακέτα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση . Ο Κώστας συνεχίζει για τριτη χρονια στην ομάδα μας . Κατά την περσινή χρονιά ξεχώρισε στην ρακέτα με τον δυναμισμό του και την εμπειρία του όντως καθοριστικός στην καλή πορεία της ομάδας μας . Καλή χρονιά να έχετε Αντώνη και Κώστα με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού”.

Για τους Τζήμα και Παλάσκα:

Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Τζημα και Βασίλη Παλάσκα . Ο Δημήτρη συνεχίζει για πέμπτο χρόνο στην ομάδα μας όντως από τους παλιότερους παίχτες του Ιωνα . Κατά την περσινή σεζόν ήταν δεύτερος μπομπερ ενώ ήταν και ιδιαίτερα καθοριστικός σε αρκετά ματς του συλλόγου μας . Θα βοηθήσει και φέτος πολύ την ομαδα μας κυρίως μέχρι τον Δεκέμβριο καθώς μετά θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία . Ο Βασίλης συνεχίζει για δεύτερη χρονια στην ομάδα μας . Κατά την περσινή σεζόν βοήθησε παρά πολύ σε οποία θέση του ζητήθηκε . Διακρίνεται για την αμυντική του ικανότητα και θα αποτελέσει και φέτος ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κοουτς Τσαβε . Καλή χρονια να έχουμε Δημήτρη και Βασίλη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις