Μ. Βαγγόπουλος: «Παίζουμε με τον πρωταθλητή κι έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε…»

Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα η ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον αγώνα της Κυριακής, στην έδρα του πρωτοπόρου και με μόνο νικηφόρα αποτελέσματα Γ.Σ. Αλμυρού…

Ως τώρα άπαντες αναγνωρίζουν την εξαιρετική παρουσία που έχει η ομάδα του Στεφανοβικείου, η οποία μετρά μόλις δυο ήττες στο πρωτάθλημα, με την δεύτερη από αυτές να πραγματοποιείται την προηγούμενη αγωνιστική, από τον Αίαντα Σούρπης (2-0).
«Ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας που έχει αυτός ο αγώνας, διότι στην πραγματικότητα παίζουμε με τον πρωταθλητή του ομίλου μας κι εμείς έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε» δήλωσε στο «goalpost.gr» ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου Μιχάλης Βαγγόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: «Οι δυο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, είμαστε κάτι σαν ανοικτό βιβλίο! Κι εμείς γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Αλμυρός κι εκείνοι ξέρουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, διότι η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν έχουμε τόσο γεμάτο ρόστερ, όσο ο αντίπαλός μας . Όμως, θα παίξουμε όπως αρμόζει στην ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικής των δυο ομάδων…»
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, δεδομένου ότι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας Καπούλας, απουσιάζει από τον Ιανουάριο και πρακτικά χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ σ’ αυτή την μακροχρόνια απουσία προστίθεται πλέον και η απώλεια του βασικού στόπερ Διπλάρη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις