Μπουντούρης: “Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα της καρδιάς μου, να φτιάξουμε τη βάση”

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως Υπεύθυνος Ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, πραγματοποίησε, στην παρουσίασή του, ο Νίκος Μπουντούρης.

Αναλυτικά, όσα σημαντικότερα είπε, μεταξύ άλλων:

“Η αλήθεια είναι ότι, όταν ξεκινάω μια καινούρια προσπάθεια, είμαι πάντα σε εγρήγορση, δε βιάζομαι να χαρώ, ούτε να ενθουσιαστώ. Προσπαθώ να είμαι σε ένα επίπεδο ψυχολογίας, το οποίο με καθιστά έτοιμο για τη δουλειά. Όμως, αυτές τις μέρες που κινούμαι στο Βόλο, βλέπω πολλούς ανθρώπους να μου δείχνουν τη χαρά τους που είμαι εδώ, ότι θα μείνω στην πόλη κι αυτό είναι κάτι που με γεμίζει δύναμη και περηφάνια. Έχω πολλά χρόνια να βρεθώ στον Βόλο, μεγάλωσα σε αυτήν την πόλη, στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου και πάντα, σε όποιο γήπεδο κι αν έπαιζα, ακουγόταν το όνομα του Ολυμπιακού, πράγμα καλό και για τον Βόλο και για την ομάδα. Το όνομά μου είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό.

Υπήρξαν κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, κάποια οικογενειακά προβλήματα κι ήθελα κι έπρεπε να γυρίσω στον Βόλο. Έχω έναν μεγάλο κύκλο εργασιών στην Αθήνα, αλλά αμέσως σκέφτηκα πώς θα μπορέσω να γυρίσω στην πόλη και να ασχοληθώ με την ομάδα του Ολυμπιακού και την ανάπτυξη των ακαδημιών του. Μέσα από την προτροπή στενών συνεργατών μου, του Αντώνη του Μυριντζή, του Λάμπρου Πρέκα, του Νίκου Ρούμπου, άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί, μου έδειξαν τον δρόμο, μέσω του οποίου θα ασχοληθώ με την ομάδα.

Στη συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους κι όλους τους υπόλοιπους που είχα ακουστά και τους γνώρισα από κοντά, άνθρωποι που αγαπούν τον Ολυμπιακό κι ασχολούνται με αυτόν, συμφωνήσαμε πως πρέπει να φτιάξουμε τη βάση, τα παιδιά μας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα όραμα, να φτιάξουμε παιδιά και τα παιδιά αυτά να ανεβαίνουν και να στελεχώσουν, αύριο, την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Καταλήξαμε σε μία συμφωνία. Είμαι επαγγελματίας και επαγγελματικά θα λειτουργήσω, αλλά όταν ο επαγγελματισμός “παντρεύεται” με το συναίσθημα, και δε σας κρύβω ότι είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, είναι ό,τι πιο όμορφο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις