Αλλάζει το μπάσκετ της Νίκης: Πρόεδρος ο Καλλιπολίτης, προπονητής ο Μαύρος, μέγας χορηγός και νέα διοικητικά πρόσωπα!

Τις τροποποιήσεις που διαμορφώνουν το “αύριο” του μπασκετικού τμήματος της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε, μέσω συνέντευξής του στην απογευματινή εκπομπή “Ισορροπίες” του BlueheartFM 105,1, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, αναγγέλοντας πως νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι ο Χρήστος Καλλιπολίτης και προπονητής της ομάδας, κατά 95%, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, παραμένει ο Ανδρέας Μαύρος. Παράλληλα, μέγας χορηγός του τμήματος, θα είναι ο Γιάννης Κουτσουδάκης.

Στην Διοικούσα Επιτροπή, επίσης, προστίθενται οι Μιχάλης Χατζηδημητρίου, που θα αναλάβει και την οικονομική διαχείριση του τμήματος, με τον Αχιλλέα Τζαλάκα, ενώ ο Βάιος Σταυρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, εντάσσεται κι αυτός στο νέο διοικητικό μπασκετικό σχήμα, ως “συνδετικός κρίκος” μπάσκετ-Ερασιτέχνη. Ο ρόλος του Γενικού Αρχηγού θα είναι διπλός, με τον Δημήτρη Κανούλη, ο οποίος είχε το συγκεκριμένο πόστο από πέρσι, να πλαισιώνεται από το μέλος του Blue Club, Βασίλη Χασάπη.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως, σε σχέση με τις “ανανεώσεις” των μελών της διοίκησης, ο κ. Φάτσης ανέφερε πως όσοι ασχολούνταν διοικητικά πέρσι με την Ακαδημία, θα παραμείνουν στα πόστα τους, ενώ Υπεύθυνος Επικοινωνίας θα συνεχίσει να είναι ο Μιχάλης Τσιντσίνης. Φυσικά, στο πλευρό της ομάδας θα παραμείνει, ως εξωδιοικητικός παράγοντας, ο απερχόμενος πρόεδρος του τμήματος, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ενώ ο κ. Φάτσης ανέφερε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με άνθρωπο-έκπληξη που ενδέχεται να λάβει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή!

Τέλος, ο κ. Φάτσης ανέφερε πως στο πλευρό του μπασκετικού τμήματος της Νίκης θα βρίσκεται ο κ. Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος θα βοηθήσει “με όποιον τρόπο πιστεύει και μπορεί εκείνος”, όπως αναφέρθηκε. Μάλιστα, ο κ. Αγγελής ήταν εκείνος που έπεισε και τον κ. Σάκη Λυκούρη να βοηθήσει χορηγικά το τμήμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Ερασιτεχνικής, στόχος της ομάδας θα είναι, να παραμείνει σε περίπου ίδιο επίπεδο, σε σχέση με πέρσι, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει όσο το δυνατόν ευκολότερα και γρηγορότερα στην κατηγορία της Β’ Εθνικής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις