Για την άνοδο η Βέροια, για την παραμονή η Λαμία

Μετά από μερικές αναβολές, έφτασε τελικά η στιγμή για τα μπαράζ ανόδου της Super League Interwetten. Η Βέροια, η οποία αγωνιζόταν στη Super Leaue 2 και τερμάτισε 1η στον βόρειο όμιλο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει απευθείας την άνοδο, υποδέχεται στην έδρα της τη Λαμία, που τερμάτισε στην προτελευταία θέση των play-out, για το πρώτο μεταξύ τους ματς (18:45, ΕΡΤ3), με το νικητή να παίρνει μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς (18/6 – 20:00) για την άνοδο ή την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Αξίζει να τονιστεί πως στην αναμέτρηση θα υπάρχει χρήση VAR, σε αντίθεση με τα μπαράζ μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού, ενώ παράλληλα θα είναι σε ισχύ και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Για τους γηπεδούχους, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βελλίδη και Πόζογλου, ενώ εκτός έμειναν και οι Αντέμ, Ισαακίδης, Βάντσης, Μπαϊντού, Μούχαλης. Έτσι, την αποστολή απαρτίζουν οι Παπαδόπουλος, Τσιμόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Περδίκης, Τασιόπουλος, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Κάτσε, Μπλέστας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Μούργος, Κουατένγκ, Φοφανά, Καπνίδης, Πασάς, Γιακουμάκης.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, με τον Βύντρα να μένει εκτός αποστολής και τον Τζιανλούκα Φέστα να μην αντιμετωπίζει κάποιο επιπλέον πρόβλημα.  Στην αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Ταϊρόν, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αζέρος ο Αλιγιάρ Αγκάγεφ, ο οποίος είχε σφυρίξει και την επεισοδιακή ρεβάνς της Βέροιας με τον Λεβαδειακό, για τα πρώτα μπαράζ ανόδου της «βασίλισσας του βορρά». Βοηθοί του θα είναι ξανά οι συμπατριώτες του Ακίφ Αμιράλι, Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, με 4ο τον Τσκααλίδη και στο VAR τον Βούλγαρο Γκεόργκι Ντιμιτρόφ με τον Θ.Μωυσιάδη.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις