Από τον Άρη στον Παναθηναϊκό ο Γκάνεα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την υλοποίηση της δεύτερης φετινής του μεταγραφής, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Kριστιάν Γκάνεα που μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Mετά τον Γιούρι Λοντίγκιν ο Παναθηναϊκός επιμένει… ελληνικά! Σύμφωνα με πληροφορίες το «τριφύλλι» έχει φτάσει μια ανάσα από την συμφωνία με τον διεθνή Ρουμάνο αριστερό μπακ, Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Οι «πράσινοι» μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ ήθελαν ακόμη μία αξιόπιστη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Γκάνεα είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 30χρονος άσος με την φανέλα των «κιτρίνων» έχει αγωνιστεί σε 59 παιχνίδια έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στον τροπο που θέλει ο Σέρβος τεχνικός να παίζουν οι ακραίοι αμυντικοί του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Αθήνα τις επόμενες ώρες για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Who is who

Ο Γκάνεα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Μαγιόρκα, καθώς από μικρή ηλικία βρέθηκε στην Ισπανία μαζί με τους γονείς του. Η τριετία 2015-2018 στην Βιτορούλ Κοστάντσα τον έφεραν στην Αθλητικά Μπιλμπάο. στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Πήγε δανεικός στην Νουμάνθια, επέστρεψε στην Κοστάντσα μέχρι το 2020 όπου ήρθε στα μέρη μας για τον Άρη, όπου ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την τελευταία διετία με την φανέλα των «κιτρίνων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις