Μόνο νίκη με Γ.Σ. Αλμυρού θέλει ο Ολυμπιακός Β.

Μαγνησιώτικη αναμέτρηση σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ. Ολυμπιακός και Γ.Σ. Αλμυρού «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» με τους δύο «μονομάχους» να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από τη μια μεριά οι «ερυθρόλευκοι» ξαναμπήκαν στο κόλπο των πλέι οφ μετά την εξαιρετική εμφάνισή τους και την επιτυχία τους..

…στο ντέρμπι με τη Νίκη στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Σήμερα θα επιδιώξουν να κερδίσουν ώστε να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή δεδομένου ότι Νίκη, Γ.Σ. Βόλου και Εθνικός Λάρισας έχουν φαινομενικά εύκολο έργο σήμερα.
Ο Κώστας Αλεξίου και ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις στο γόνατο και την ίωση αντίστοιχα και θα δηλώσουν «παρών» σήμερα. Έτσι ο Φώνης Μαυρομιχάλης θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Βλήτσιος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Σερμέτης, Δημήτρης Καραθάνος, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Κώστας Κολιός, Γιώργος Παρασκευάς, Σωτήρης Αχριάνης, Κώστας Αλεξίου, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος.
Από την άλλη πλευρά ο Γ.Σ. Αλμυρού θα παίξει για το γόητρο, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Θέου, που τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών από την ΕΣΚΑΘ για την αποβολή του κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου, αλλά και του Παναγιώτη Μαμούρα για προσωπικούς λόγους. Σημειώνεται πως εδώ και καιρό τραυματίας είναι ο Γιώργος Κουρκούμπας.
Ο Αλμυριώτης τεχνικός βασίζεται στην εξής σύνθεση: Αντώνης Μητρουλάς, Απόστολος Θεοδώρου, Βασίλης Μπάρδας, Κώστας Συνάζος, Παναγιώτης Μαμούρας, Γιώργος Καραψιάς, Νίκος Λωρίτης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Χρήστος Γιάγκος, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Χρήστος Μακρής, Λουκάς Ποζιόπουλος, Παναγιώτης Μαμούρας, Παναγιώτης Παπούλιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις