Summer Camp από την Agria BC

Summer Camp για παιδιά 5-15 ετών διοργανώνει η Agria BC. Το camp θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

“H Ακαδημία καλαθοσφαίρισης Agria BC διοργανώνει το τριήμερο 16,17 &18 Ιουνίου το 1ο Summer Camp με τη συμμετοχή παιδιών, ηλικίας 5-15 ετών, όλων των ομάδων.

Στο Camp οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες, να λάβουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια, να κάνουν νέους φίλους και φυσικά να διασκεδάσουν!

Στο μπασκετικό αυτό τριήμερο θα παραβρεθούν και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικοί προπονητές, αθλητές και επιστήμονες.

Ειδικότερα ο προπονητής της Αντρικής μας ομάδας κ. Κοσμάτος Γιώργος και ο προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών κ. Τσιριγωτάκης Αντρέας θα εμπλουτίσουν το προπονητικό πρόγραμμα με την εμπειρία και τη μακρόχρονη παρουσία τους στα γήπεδα ,ενώ οι μικροί μας αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να μάθουν τα μυστικά της επιτυχίας από τους καταξιωμένους αθλητές Σάκη Κουτίνα και Γιώργο Λάππα. Επίσης πολύτιμες συμβουλές θα δώσει με τις επιστημονικές του γνώσεις ο Ειδικός Παιδίατρος κ. Γιώργος Χαρίτος.

Το γεγονός του καλοκαιριού θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς.

Το προπονητικό πρόγραμμα, έχει σχεδιαστεί από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Σπύρο Στρατίκη, και θα περιλαμβάνει ασκήσεις για την βελτίωση της ατομικής τεχνικής, προπόνηση φυσικής κατάστασης, προπόνηση βελτίωσης συναρμοστικών ικανοτήτων, ασκήσεις – κινήσεις μερικής τακτικής, παιγνιώδης ασκήσεις και διαγωνιστικά παιχνίδια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις