Στο “ακουστικό” τους τέσσερις ομάδες για Ίτσογλου

Ο Θοδωρής Ίλτσογλου, ύστερα από τη μακροχρόνια και πετυχημένη του πορεία στον Ολυμπιακό Βόλου, αποχαιρέτησε, πριν μερικές εβδομάδες, τους ερυθρόλευκους, γεγονός που έφερε γύρω του πολλούς “μνηστήρες” που φιλοδοξούν να αποσπάσουν την υπογραφή του, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν.

Ο πολύπειρος Βολιώτης γκαρντ, τον τελευταίο καιρό, προπονείται με την ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, την Ανάληψη, κι αναμένει στο ακουστικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η ομάδα της Ανάληψης ήταν η πρώτη που τον προσέγγισε, με τους κυανέρυθρους να επιχειρούν το δικό τους “μπαμ” στα μεταγραφικά δρώμενα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν περνά αδιάφορη στον Ίλτσογλου, ο οποίος, όμως, έχει δεχτεί κρούσεις κι από ψηλότερα. Συγκεκριμένα, στα χέρια του υπάρχουν δύο προτάσεις, από ομάδες του Νομού μας, οι οποίες αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, και μία αντίστοιχη, από σύλλογο εκτός Βόλου.

Προτεραιότητα του Ίλτσογλου, βέβαια, είναι να παραμείνει στην πόλη του Βόλου, αλλά δε βιάζεται να λάβει οριστική απόφαση για το μέλλον του, αξιολογώντας την κάθε πρόταση προσεκτικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις