Προγνωστικά Στοιχήματος: Στηρίγματα οι νίκες των Τσβόλε και Χέρτα

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε συνολικά παιχνίδια. Τέσσερα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και συγκεκριμένα από Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική πρόταση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τη βαθμολογία Superleague και όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων!

Κερδίζει η Τσβόλε

Ξεκινάμε από την Ολλανδία και την αναμέτρηση Τσβόλε – Βίλεμ, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Κατώτερη των περιστάσεων η Τσβόλε, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εκτός έδρας αγώνα με την Τβέντε. Υπέστη τη δεύτερη ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, η οποία την άφησε στους 38 πόντους και το -2 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ, εκεί όπου θέλει να βρίσκεται στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Προέρχεται από 4/5 εντός έδρας νίκες, σήμερα οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός του «τριπόντου» θα αποτελέσει αποτυχία. Από την άλλη, δύο σερί εντός έδρας ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Άγιαξ και Αλκμάαρ κλήθηκε να παίξει η Βίλεμ, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε πόντο. Μετά το 0-4 απ’ τον «Αίαντα», ακολούθησε το 0-2 απ’ την ΑΖ. Ήταν η τρίτη ήττα για τη Βίλεμ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου πήρε μόλις τρεις πόντους και μοιραία βρίσκεται στην 15η θέση με 25 πόντους, όσους έχει και η 16η Εξέλσιορ. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης μακριά από το γήπεδό της, μετράει ρεκόρ 1-2-3 στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς.

Νίκη για Χέρτα

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Χέρτα – Ίνγκολσταντ, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.09. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Χέρτα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Συνεχίζει τη σπουδαία «μάχη» της για κατάκτηση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νταρντάι επικράτησε των Κολωνία (1-0 εκτός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0 εντός έδρας) και Σάλκε (2-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βόλφσμπουργκ (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αμβούργου (2-0 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, αήττητη παραμένει εδώ και πέντε ματς η Ίνγκολσταντ. Αναλυτικότερα, αφού επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης (2-0 εντός έδρας) στις 20 Φεβρουαρίου το συγκρότημα του Χάσενχουτλ μοιράστηκε από ένα βαθμό με Αμβούργο (1-1 εκτός έδρας), Κολωνία (1-1 εντός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1 εκτός έδρας) και Στουτγκάρδη (3-3 εντός έδρας). Βέβαια, το έργο της Ίνγκολσταντ σήμερα είναι αρκετά δύσκολο και οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα.

Κάρντιφ με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.40 στον αγώνα Ρέντινγκ – Κάρντιφ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μακριά από τις νίκες παραμένει η Ρέντινγκ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα αφού επικράτησε της Τσάρλτον (4-3 εκτός έδρας), το συγκρότημα του ΜακΝτέρμοτ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φούλαμ (2-2 εντός έδρας), ενώ στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από τις Χάντερσφιλντ (3-1 εκτός έδρας) και Μπράιτον (1-0 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, εννέα βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Κάρντιφ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Επικράτησε των Πρέστον (2-1 εντός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (2-0 εκτός έδρας) και Ίπσουϊτς (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λιντς (2-0 εντός έδρας). Έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δε χάνει η Γιαγκοστέρα

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «Χ2» σε απόδοση 2.60 στην αναμέτρηση της Β’ Ισπανίας, Βαγιαδολίδ – Γιαγκοστέρα. Τονωτικό ψυχολογίας αποτέλεσε για τη Βαγιαδολίδ το εμφατικό 2-4 με το οποίο έφυγε από το «Κάρλος Ταρτιέρε». Η νίκη αυτή έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο ισοπαλιών και μίας ήττας και ανανέωσε τις ελπίδες της ομάδας για συμμετοχή στα πλέι οφ. Οι 41 βαθμοί φέρνουν τους γηπεδούχους στο -4 από την πρώτη εξάδα, όμως σήμερα χρειάζεται άμεση βελτίωση των εντός έδρας επιδόσεων, με δεδομένο το σερί 1-3-1 στα τελευταία πέντε ματς μέσα στο «Χοσέ Θορίγια». Η Γιαγκοστέρα, από την πλευρά της, έστειλε το περασμένο σαββατοκύριακο το μήνυμα ότι συνεχίζει να «αναπνέει». Το νικηφόρο 3-0 επί της Μαγιόρκα ήρθε σε ένα πολύ κομβικό σημείο, με το -7 από τη γραμμή σωτηρίας να μη μοιάζει πλέον με… βουνό. Ήταν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για τους σημερινούς φιλοξενούμενους μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Έλτσε. Πηγαίνει με καλή ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση και πιστεύουμε ότι θα κατορθώσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μεγαλύτερο κίνητρο ο Αρκαδικός

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και το παιχνίδι Αρκαδικός – Τρίκαλα, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -3.5 πόντων των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για όλα τα «μέτωπα» της βαθμολογίας, δηλαδή την κορυφή, την τετράδα, την οκτάδα και τον υποβιβασμό. Ο Αρκαδικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά δεν παρατάει την προσπάθεια, απέχοντας δύο νίκες από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή «σώνονται», Λαύριο, Τρίκαλα και Κόροιβο. Μπορούμε να πούμε ότι ο σημερινός αγώνας με τα Τρίκαλα είναι τα «πάντα» για την ομάδα του Αρκαδικού αφού ο πραγματικός στόχος της ομάδας της Τρίπολης είναι να ξεπεράσει στην βαθμολογία τον Κόροιβο, ο οποίος παίζει αύριο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα ηττηθεί, ενώ την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το ματς Κόροιβος – Αρκαδικός στην Αμαλιάδα. Επομένως, με νίκη σήμερα ο Αρκαδικός θα πλησιάσει στη μία νίκη και θα τα παίξει όλα με τον Κόροιβο για τη σωτηρία. Η ομάδα των Τρικάλων δεν είναι άνετη βαθμολογικά με 7-15 αλλά έχει ως παρακαταθήκη το 82-54 επί του Αρκαδικού από τον πρώτο γύρο και επιπλέον έχει τρία ματς έπειτα με ΠΑΟΚ εντός, Λαύριο εκτός και Απόλλων Πάτρας εντός που μπορεί να πάρει την πολυπόθητη νίκη η οποία θα δώσει την οριστική παραμονή στην ομάδα του Φλεβαράκη. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν είναι αδιάφορη η ομάδα των Τρικάλων, αλλά τη μεγαλύτερη ανάγκη την έχει ο Αρκαδικός, ο οποίος δεν είναι κακός το τελευταίο μήνα με οριακή ήττα από τον ΠΑΟΚ, εύκολες νίκες επί Κολοσσού και Απόλλωνα και καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ποντάρεται η σκέτη νίκη του Αρκαδικού σε απόδοση γύρω από το 1.50 και εμείς επιλέξαμε τον Αρκαδικό -3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις