Απάντησε στον Μπέο η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην δήλωση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, που χαρακτηρίζει τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Αλεξάκη, ανεπαρκή και τον καλεί σε παραίτηση, απάντησε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή τις τελευταίες δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ, αλλά και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς – κατηγορίες σε βάρος του μέλους μας Ταξιάρχου κ. Μιλτιάδη ΑΛΕΞΑΚΗ (Διευθυντή Δ.Α. Μαγνησίας), αλλά και γενικότερα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την 12-06-2022 μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κοσόβου, η Ένωσή μας δηλώνει ότι:

-Αποδοκιμάζει έντονα την επίθεση εναντίον του Διευθυντή της Δ.Α. Μαγνησίας και θεωρεί ανυπόστατες και άδικες τις κατηγορίες του.

-Στηρίζει το συνάδελφο Αξιωματικό και όλους τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Μαγνησίας που εκτέλεσαν υπηρεσία στον ανωτέρω ποδοσφαιρικό αγώνα με άψογο επαγγελματισμό, καθώς εκτελούν καθημερινά τα καθήκοντά τους και συντελούν στην επιτυχή διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις