Θα μείνει ο γηγενής Κόλα στον Ολυμπιακό Βόλου; – Το ρεπορτάζ του goalpost

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, στην τελευταία του τοποθέτηση, σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, τόνισε πως το νέο έμψυχο δυναμικό θα στηριχθεί σε Βολιώτες ποδοσφαιριστές.

Η αρχή, από πλευράς των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, έχει ήδη πραγματοποιηθεί, με την προφορική τους συμφωνία, με τον Φίλιππο Σκοπελίτη, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει ερυθρόλευκος. Εύλογα κάποιος μπορεί να σκεφτεί πως μία αντίστοιχη περίπτωση ποδοσφαιριστή, από το περσινό ρόστερ, είναι ο Κλεβί Κόλα. Ο γηγενής μέσος, στη θητεία του με τα ερυθρόλευκα, βοήθησε τον Ολυμπιακό, με την ποδοσφαιρική του ποιότητα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και, δεδομένα, πρόκειται για ένα όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα των παικτών που θα πρέπει να συνεχίσει στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, πάντως, προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Κόλα, από πλευράς Ολυμπιακού, με την επαφή των δύο πλευρών να περιορίζεται μόνο σε κάποιες διερευνητικές συζητήσεις, ίσως και λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας και της έλλειψης συγκεκριμένου αγωνιστικού προσανατολισμού που προκύπτει, μέχρι στιγμής, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Μη ξεχνάμε ότι, στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ακόμα προπονητής, καλά-καλά. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί, πως ο παίκτης θέτει ως προτεραιότητα τη βολιώτικη ομάδα, παρά τις ενοχλήσεις που ήδη έχει από ομάδες, εντός κι εκτός Νομού Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις