Σπουδαίο διπλό για Άρη 1-2 την ΑΕ Διμηνίου

Με νικηφόρο αποτέλεσμα έφυγε από το Διμήνι η ομάδα του Ν. Αθανασιάδη εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκπληκτική φόρμα που βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες. Δύσκολα τα πράγματα πλέον για την ομάδα του Διμηνίου που έχασε την επαφή με την κορυφή (+3 Ηρακλής).

Καλός ο ρυθμός με φάσεις εκατέρωθεν και από ένα γκολ για κάθε ομάδα στο α’ μέρος.

Από την έναρξη της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε. Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, δημιουργήθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Συγκεκριμένα ο Φιλατζικιώτης δοκίμασε τα πόδια του εκτός περιοχής όμως η προσπάθεια του κατέληξε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κουρίτα. Στο 15’ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία και πάλι με τον Φιλατζικιώτη, όταν σε γύρισμα του Αραμπατζή από την δεξιά πλευρά το σουτ του μέσου της ΑΕΔ σταμάτησε με υπερένταση ο Κουρίτας. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν λοιπόν οι γηπεδούχοι στις δυο προαναφερθείσες ευκαιρίες, το κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Άρη με τον Ακτσιαλή στο 19’ έπειτα από πλασέ στην κίνηση κάνοντας έτσι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 0-1. Η απάντηση των ποδοσφαιριστών του Κ. Μπράτσου ήταν άμεση και στο 24’ ο Μαυρίδης έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Κουρίτα.   Έπειτα από την επίτευξη του τέρματος της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους, το πρέσινγκ στα καρέ του Κουρίτα έγινε ακόμη πιο ασφυκτικό με απώτερο στόχο την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ωστόσο στο 33’ ο άρχων της αναμέτρησης Θεοχάρης, ακύρωσε το γκολ του Ζιώγα ως οφσάιντ και στο 41’ ο Μίλτος είδε την εκτέλεση φάουλ που ανέλαβε από καλό σημείο να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Κουρίτα μένοντας έτσι το μέχρι εκείνης της στιγμής σκορ για τα πρώτα 45’.

Σπουδαία χαμένη ευκαιρία ο Ζιώγας, 1-2 στο 63’ ο Άρης.

Με την επανέναρξη της αναμέτρησης, η γηπεδούχος ομάδα ήταν εκείνη που μπήκε με σκοπό να εντείνει την πίεση της με απώτερο σκοπό την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Στο 59’ λίγο έλειψε να το πετύχει με τον Ζιώγα όμως το σουτ που επεχείρησε έπειτα από κάθετη του Αραμπατζή, “έγλυψε” το αριστερό κάθετο της εστίας του Κουρίτα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Άρης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ακτσιαλή από σκόρερ, να γίνεται δημιουργός και με σέντρα έδωσε την ευκαιρία στον Παπαγιανόπουλο να κάνει το 1-2 με κεφαλιά. Το ματς έπειτα από την τροπή που είχε πάρει πλέον, δεν είχε τίποτα άλλο αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά πολλές δυνατές μονομαχίες ανακόπτοντας τον ρυθμό και μένοντας λοιπόν έτσι μέχρι τέλους αυτό το σπουδαίο διπλό για τον Άρη Μελισσατίκων.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διμηνίου: (Κ. Μπράτσος) Κοντογιάννης, Μαστακούλης (64’ Μπλούχος), Αποστολίδης, Στρούγγης (68’ Ζάγκας), Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Χάνος, Ζιώγας, Φιλατζικιώτης, Μίλτος (72’ Αξιώτης).

Άρης Μελ.: (Ν. Αθανασιάδης) Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκίνης, Τσιαντής, Θεοδωσιάδης, Ίμπρα (78’ Γεωργούλας), Παπαγιαννόπουλος (70’ Γκατζούνας), Στραβέλας(80’ Ταφίλης), Ακτσιαλής, Πετρόπουλος.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Τσουβάκας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις