Επιστροφή στις νίκες για Σαρακηνό, 2-0 τη Δάφνη.

Με δυο γκολ του Μιχάλη Σουάρες (φωτό), ο Σαρακηνός ήταν το φαβορί κι επικράτησε στο ΕΑΚ επί της Δάφνης με 2-0.

Το παιχνίδι γενικά κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο και οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές. Μοναδική στιγμή έντασης που ξεσήκωσε παίκτες, παράγοντες και θεατές, ήταν αυτή του 71΄, όταν ο Καλαμάτας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του διαιτητή Βαρτσάκη. Τότε υπήρξαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Σαρακηνού κι ολιγόλεπτη διακοπή εξαιτίας αυτών.
Οι φιλοξενούμενοι είχα την τύχη να δουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα δυο φορές, μετά από ισάριθμα εξαιρετικά τελειώματα του Μιχάλη Σουάρες στο 28′ και στο 74′, που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Στην πρώτη περίπτωση βρέθηκε με την μπάλα σε πλεονεκτική θέση έξω από την περιοχή και σούταρε εύστοχα, ενώ στην δεύτερη μετά από αντεπίθεση έκανε συρτό διαγώνιο σουτ και πάλι έξω από την περιοχή, σφραγίζοντας τη νίκη.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό προπονητή τον Γενικό Αρχηγό Μιχάλη Κουτσογιάννη κι ανέφεραν ότι ο Γ. Πλατανιάς αντιμετώπιζε προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να είναι στον αγώνα, χωρίς να κάνουν λόγο σε θέμα παραίτησης. Έδειξαν διάθεση να παλέψουν το παιχνίδι, κυνήγησαν τις πιθανότητές που τους αναλογούσαν για κάτι περισσότερο κι αν σε κάποια τελειώματα ήταν πιο ψύχραιμοι ή έκαναν καλύτερες επιλογές, τότε θα μπορούσαν να έχουν επιτύχει ένα γκολ.
ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζιώκας, Λούκας, Τσαντόπουλος, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Χιώτης, Σιαμέτης (85′ Γιαννούλας), Μπρισμπέος (30′ Τσατσαρώνης),, Ευαγγελός, Γιούργας (75′ Γιαννακόπουλος), Δεμίρης.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Μαλεσάγκος, Στεργιόπουλος, Ιωάννου, Ράπτης, Καλαμάτας, Καρακώστας, Σουάρες (83′ Βλιώρας), Κωνσταντάκος (70′ Φουρκιώτης), Τανάγιας, Βαΐτσης (80′ Παπάζογλου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις