Πανελλήνιο Στίβου Κ18 στον Βόλο (18-19/06): Οι 13 αθλητές της Νίκης – Τι δηλώνουν οι προπονητές τους (pics)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 φιλοξενεί ο Βόλος το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου.

Στο Πανθεσσαλικό εκατοντάδες αθλητές απ’ όλη τη χώρα θα αγωνιστούν για τη διάκριση, με το επίπεδο του ανταγωνισμού να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ρεπορτάζ: Goalpost.gr

Ο Στίβος της Νίκης Βόλου καταγράφοντας συνεχώς άλματα προόδου και κερδίζοντας συνεχώς θέσης στο ranking των συλλόγων, θα συμμετάσχει στους αγώνες με μία ομάδα 13 αθλητών. Οι προπονητές των παιδιών καθώς και επικεφαλής του τμήματος, κ. Γιώργος Τάκης, μίλησαν στο goalpost.gr για τη διοργάνωση και τα παιδιά που θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού και να χειροκροτήσει τις προσπάθειές τους.

Οι αθλητές της Νίκης Βόλου που συμμετέχουν στους αγώνες είναι οι εξής:

Ρέππου Ζωή – Άλμα σε μήκος και άλμα σε τριπλούν.

Κωστούλα Έλμα – Άλμα σε Ύψος

Βελέντζα Ανδρομάχη – Άλμα Τριπλούν

Δενελάβας Άγγελος – Άλμα Τριπλούν

Ζαμουρίδης Άγγελος, Αντωνιάδης Αλέξανδρος, Γκόγκος Αριστείδης και Μιχαλόπουλος Πέτρος – Σκυτάλη 4Χ100μ.

Παπασακελαρίου Σταυρούλα – 2000μ. φυσικά εμπόδια και 800μ.

Δεδούση Μαριλίτα – 1500μ

Μαυρομιχάλη Ευτυχία – 100μ. και 200μ.

Λεύκας Μάριος – Σφαίρα

Δεληχρήστος Μάνος – 2000μ φυσικά εμπόδια

Ο υπεύθυνος του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου, κ. Γιώργος Τάκης, κάλεσε τον κόσμο να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δημοτική αρχή που εξασφάλισε τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18, στην πόλη μας, για ακόμη μία χρονιά. Ενώ έχει ήδη «κλειδώσει» η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών για του χρόνου και πρόκειται για σπουδαία επιτυχία. Καλώ όλον τον κόσμο της Νίκης αλλά και γενικότερα τον κόσμο που παρακολουθεί κλασικό αθλητισμό, να έρθει στο Πανθεσσαλικό και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών. Εμείς έχουμε μεριμνήσει ώστε στις κερκίδες να είναι όλα τα παιδιά της ακαδημίας του στίβου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και η ομάδα μας να πάει ακόμη ψηλότερα».

Παύλος Παρασκευόπουλος: «Είναι η δεύτερη φορά που διεξάγονται πανελλήνιοι αγώνες στίβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είχαν διεξαχθεί και το 2021. Φέτος είναι πολύ ευχάριστο που και πάλι οι αγώνες διεξάγονται στην πόλη μας. Πρόκειται για μία μεγάλη διοργάνωση καθώς η κατηγορία Κ18, η παλιά Παίδων – Κορασίδων, είναι πολύ ανταγωνιστική με πολλές συμμετοχές αθλητών και αθλητριών που πρωταγωνιστούν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εμείς ως ομάδα, συμμετέχουμε στους αγώνες με 13 αθλητές. Έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για κάποια διάκριση. Υπάρχουν αθλητές που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και ο πρώτος μας στόχος είναι να πλασαριστούμε στους τελικούς και από κει και πέρα, κάποιοι αθλητές θα διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο»

Αποστόλης Βλαχάβας: «Συμμετέχουμε στους αγώνες με 13 αθλητές και καλύπτουμε όλη την γκάμα των αγωνισμάτων, δρομικά, αλτικά και ριπτικά. Εκτίμησή μου είναι πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων ετών γιατί ακολουθούν διεθνείς αγώνες, όπως το ευρωπαϊκό και λόγω ότι φέτος δεν υπήρχε το πρόβλημα της καραντίνας, οι αθλητές προπονήθηκαν με στόχο τις διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο. Το σαββατοκύριακο είναι γεμάτο, τα πρωινά είναι τα προκριματικά και τα απογεύματα οι τελικοί».

Η Ηλιάνα Σταυρουλάκη είναι η προπονήτρια των ριπτικών αγωνισμάτων της Νίκης Βόλου: «Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 θα λάβει μέρος ένας αθλητής μας των στα ριπτικά αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, ο Μάριος Λεύκας θα αγωνιστεί στη σφυροβολία. Στόχος του είναι να βελτιώσει την ατομική του επίδοση και να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις