Στοίχημα: Μυρίζει… γκολ στο “Islas Malvinas”

Στα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Βραζιλίας στρέφεται σήμερα Τετάρτη (15/6) το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το παιχνίδι Μπαράκας – Ουνιόν Σάντα Φε, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στο κορυφαίο stoiximan app. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

3η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής, με την Μπαράκας να υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε στο “Islas Malvinas”. Σκληρό καρύδι έχει αποδειχθεί στις πρώτες αγωνιστικές η Μπαράκας, που έμεινε την περασμένη εβδομάδα όρθια και στην έδρα της φορμαρισμένης Τίγκρε, από την οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο 2022, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Δεν την ήθελε η μπάλα, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ντουμπλάρει τα γκολ της με την Σεντράλ Κόρδοβα (1-1), ισοφαρίστηκε από το πουθενά.

Από την πλευρά της η Ουνιόν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κολόν Σάντα Φε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Μαγική εικόνα το τελικό 2-2, κατάφερε από το πουθενά να πάρει την ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι της Σάντα Φε. Προβληματική η εικόνα της Ουνιόν και στην πρεμιέρα, όταν απέτυχε να διαχειριστεί ξανά το προβάδισμά της, έχασε δίχως να το καταλάβει εντός από την Τίγκρε με 1-2. Αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, από την άλλη η Μπαράκας αγωνίζεται με ενθουσιασμό και σκοράρει με συνέπεια, περιμένουμε ότι θα γίνει ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις