Διπλό με ανατροπή για Ακρόπολη, 1-2 την Μακρινίτσα

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί και την διαφορά έδωσε η Ακρόπολη Σέσκλου, αυτή τη φορά επικρατώντας της Μακρινίτσας με 1-2 στην Πορταριά. Η ομάδα του Β. Τάχου με σκόρερ τους Αν. Κολυμήτρα (71’ πεν.) και Μιχολίτση (85’) κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς μετά το προσωρινό προβάδισμα των γηπεδούχων χάριν σε τέρμα που σημείωσε ο Κουτσαρνάκης στο 49’ μετά από τετ-α-τετ με τον Κορέντη.

Με την νέα αυτή νίκη της ομάδας του Σέσκλου η βαθμολογική διαφορά διατηρήθηκε στο +5 από τον 2ο Παγασητικό που επικράτησε και εκείνος με 0-1 της Δύναμις συνεχίζοντας έτσι αν και δύσκολα την πορεία της για την επάνοδο της στην Α’ ΕΠΣΘ έπειτα από δίχρονης απουσίας από την μεγαλύτερη τη τάξη τοπική κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι είχε δεκάλεπτη διακοπή μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης για την φιλοξενούμενη ομάδα καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα στους “φίλους” των δύο ομάδων και ο διαιτητής Σαραμάς έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Συνθέσεις:

Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Βαρώτας, Μυλωνάς, Μεταξάς, Πουρνάρας, Κανάβας (85′ Παπακώστας), Μπίλο (3′ λ.τρ. Κουτσαρνάκης), Φράγκος, Δημητρόπουλος (75′ Σαραφίδης), Ντελάκος.
Ακρόπολη Σέσκλου: Κορέντης, Αξιώτης, Κουνής, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου (75′ Τσουκάλης), Πασσιάς, Αν. Κολυμήτρας, Παπάς (65′ Παγώνης), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.

 

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις