Βήμα προς την άνοδο ο Παγασητικός, 1-0 τη Δύναμη

Σε μια αναμέτρηση όπου υπήρχε πολύ πάθος και δύναμη, ο Παγασητικός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση της ανόδου…

κι επικράτησε στο βοηθητικό του ΕΑΚ της μαχητικής Δύναμις με 0-1. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Παγασητικού έκαναν το καλύτερο δώρο στον εορτάζοντα προπονητή τους Θεόδωρο Ανδρουτσόπουλο .
Από την αρχή της αναμέτρησης ο Παγασητικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχνε ότι έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε στη θέση του οδηγού. Αυτό ήρθε αρκετά νωρίς (14′) με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής του Μιχαλόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρουμπάτη.
Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-0, που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι στο 78′, όταν πάσα του Ζάνη από τον άξονα έφερε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και τον Μαγγιώρο σε θέση βολής. Ο τελευταίος έπιασε εναέριο σουτ, όμως είδε την πολύ θεαματική προσπάθεια του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Παράπονα εκφράζουν οι φιλοξενούμενοι για τη φάση ακυρωθέντος γκολ – για λόγο που ποτέ δεν κατάλαβαν, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν- όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έχασε τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Μαγγιώρος που βρισκόταν κοντά να την στείλει στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε.
Από την πλευρά της η «Δύναμις», απέδειξε ότι πλέον αποτελεί ένα αξιόμαχο και δυσκολοκατάβλητο σύνολο, που θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στη φάση του 80′, όταν ο Μπάσαρι έκανε μια επικίνδυνη σέντρα παράλληλα με την εστία των φιλοξενουμένων, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας με άμεση αντίδραση αποσόβησε τον κίνδυνο.
ΔΥΝΑΜΙΣ: Kωτούλας, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Παπαϊωάννου, Τσουκαλάς, Μπάσαρι, Αγγελής, Ανδρέου (46′ Κανάνι), Πατσής Χατζησταμάτης Μαλέρδος.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μαρούγκας, Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος Β., Ρουμπάτης, Λάιος, Μπούρντα (48′ λ.τρ. Μαγγιώρος), Μπραχόλη (55′ Ρηγίνος), Ζάνης (70′ Δώσσας).
*Ακολουθεί βίντεο με το γκολ που πέτυχαν οι νικητές, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις