Στο Παγκόσμιο με την Εθνική Φραγκάκη και Καράγγελου του ΝΟΒ-Α

Με προσδοκίες για μια πολύ καλή εμφάνιση, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) για τη Βουδαπέστη η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, που θα μετάσχει στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Βολιώτισες αθλήτριες του ΝΟΒΑ, Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου.

Οι 12 αθλήτριες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ντουέτο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο και Highlight), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Αλζιγκούζη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Δανάη Καριώρη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highligt), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό Τεχνικό και ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Highlight), Λυδία Παπαναστασίου (Highlight, αναπλ. Κόμπο).

Μαζί τους, οι προπονήτριες Βαρβάρα Λιθαδιώτη και Χριστίνα Θαλασσινίδου, με αρχηγό αποστολής την έφορο του αθλήματος και Ειδικό Γραμματέα του Δ.Σ της ΚΟΕ, Δέσποινα Καράμπελα. Στη Βουδαπέστη μεταβαίνει, με την αποστολή και η διεθνής Κριτής Μαρία Μαρούγκα.

Η Καλλιτεχνική θα φιλοξενηθεί, από 17 έως 25 Ιουνίου, στην πισίνα «Szechy» της Βουδαπέστης (νησί Μαργαρίτας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις