Χρήστος Σιέλης: Ο παίκτης του Βόλου αναλύει τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Βόλου και πρώην της Λέφσκι Σόφιας, Χρήστος Σιέλης, και μίλησε για την πρώην ομάδα του και νυν αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ξεχώρισε τον Μπάρι που πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος ενώ τόνισε πως η πρόκριση εξαρτάται από τους «ασπρόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την Λέφσκι: «Πάνω-κάτω είναι η ίδια φιλοσοφία με τον Γενάρη, ήρθαν 4-5 μεταγραφές τότε. Εξαρτάται μόνο από τον ΠΑΟΚ η πρόκριση, αν και δεν πρέπει να υποτιμήσει την Λέφσκι. Η δυναμική του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του και όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, του δίνουν προβάδισμα. Η Λέφσκι είναι μια δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα που δεν αφήνει χώρους. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο από το βουλγάρικο, με τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ μπορεί να καθορίσει την πρόκριση».

Για τον καλύτερο παίκτη της: «Αυτός που πρέπει να προσέξει είναι ο Μπάρι, είναι δυνατός, «τρέχει» πολύ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο Μιλάνοφ είναι ένας από τους αρχηγούς της Λέφσκι, πήγε με την προοπτική να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη και θα παίξει ρόλο εκτός γηπέδου, για να βοηθήσει στην προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια».

Για το στυλ της και τον κόουτς Στοΐλοφ: «Το στυλ παιχνιδιού είναι αμυντικό, οι παίκτες πηγαίνουν κάθετα, έχουν νεαρούς παίκτες και δεν έχουν την εμπειρία του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουν να το πάνε στις αντεπιθέσεις. Ο Στοΐλοφ έχει εμπειρία στην Ευρώπη, θα προσπαθήσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κρατήσει το μηδέν. Το αν θα δούμε συναρπαστικό παιχνίδι εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις