Παναθηναϊκός Β’: Τελείωσε τον Βάσκεθ – Υποψήφιος ο Βέλιτς

Οι «πράσινοι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον προπονητή της β’ ομάδας Χαβιέρ Βάσκεθ.

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό Β’ ο Χαβιέρ Βάσκεθ.

Ο Ισπανός προπονητής είχε διαδεχθεί τον Γιάννη Βονόρτα, ωστόσο, πάρθηκε η απόφαση ν’ αποχωρήσει και οι «πράσινοι» αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Στην ΠΑΕ δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το έργο του. Θεωρούν ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες κι έτσι αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί του.

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Χαβιέρ Βάθκεθ, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που είναι υποψήφια για τον πάγκο της δεύτερη ομάδας του Τριφυλλιού, είναι και αυτό του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο 56χρονος τεχνικός βρίσκεται στα υπόψιν των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού Β, που έχουν φτιάξει την λίστα τους με τα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του Χαβιέρ Βάθκεθ.

Εκτός από τον Γιάσμινο Βέλιτς στην λίστα των ανθρώπων της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού, βρίσκονται και τα ονόματα του Γιώργου Σίμου και του Γιάννη Γκούμα.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς στο παρελθόν διατέλεσε βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ από το 2007 έως το 2009 είχε τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή των «πράσινων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις