Νίκη Βόλου: Προχωρούν οι ανανεώσεις – Οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα

Ξεκάθαρος ήταν ο Αλέκος Βοσνιάδης όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Μπορεί να γράφονται δεκάδες ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι της Νίκης Βόλου, ωστόσο αυτή τη στιγμή, η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους παίκτες του περσινού ρόστερ ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Αφού διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις ώστε μέχρι το τέλος του Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί το κεφάλαιο «ανανεώσεις».

Στη δεύτερη φάση θα αναζητηθούν ποδοσφαιριστές που θα καλύπτουν συγκεκριμένα κριτήρια και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να κάνει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν. Η συνεχόμενες αδειοδοτήσεις, οι μηδενικές προσφυγές και η έξωθεν καλή μαρτυρία των ποδοσφαιριστών, έχουν μετατρέψει τη Νίκη Βόλου σε ιδανικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να δουλέψει σε επαγγελματικό επίπεδο. Η περίπτωση του Γιώργου Τζοβάρα που από τα «αζήτητα» κατέληξε στη Σούπερ Λιγκ, μετά το πέρασμά του από τη βολιώτικη ομάδα, αποτελεί οδηγό και για νεαρούς, φιλόδοξους παίκτες που προσδοκούν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Πέρα από το αγωνιστικό, η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι και σε οργανωτικό επίπεδο. Στα γραφεία υπάρχει η ανάλογη προετοιμασία ώστε να τηρηθεί ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, χωρίς όμως εκπτώσεις στην εικόνα της ομάδας. Το “brand” αναμένεται να αναβαθμιστεί μέσα από σειρά ενεργειών που έχουν ήδη δρομολογηθεί και η Νίκη Βόλου θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και σ’ αυτόν τον τομέα.

Το βέβαιο είναι πως όλα κυλούν ομαλά και βάσει χρονοδιαγράμματος. Ειδικά, στο αγωνιστικό κομμάτι η βολιώτικη ομάδα δεν θα προχωρήσει σε κινήσεις κάτω από πίεση καθώς γνωρίζει πως έχει το πλεονέκτημα λόγω της αξιοπιστίας που έχει «χτίσει» στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις