Λάππας: “Έχω δεχτεί δύο κρούσεις από Βόλο, θα επέστρεφα υπό προϋποθέσεις”

Με δηλώσεις του στο goalpost.gr, ο έμπειρος γηγενής πόιντ-γκαρντ, Γιώργος Λάππας, μίλησε για το επόμενο βήμα του στην μπασκετική του σταδιοδρομία και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί, ύστερα από πολλά χρόνια, στην πόλη μας, στην οποία, όμως, θα γυρνούσε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, “υπό κάποιες προϋποθέσεις”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν έχει προτάσεις, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν:

“Αυτήν τη στιγμή έχω τρεις προτάσεις, από ομάδες εκτός Νομού Μαγνησίας, συν μία του Έσπερου, στον οποίο αγωνιζόμουν πέρσι. Είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Περιμένω κι άλλες προτάσεις, ίσως υπάρξει και κάτι από ομάδα της Αθήνας. Οι ομάδες τώρα θα ξεκινήσουν να κινούνται μεταγραφικά, οπότε θα έχουμε ένα μεγάλο καλοκαίρι. Προτεραιότητά μου είναι ο Έσπερος, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει πουθενά. Αν δεν συμφωνήσω με τον Έσπερο, θα επιλέξω, αργότερα, το καλύτερο για μένα”.

Για το αν έχει δεχτεί κάποιο τηλεφώνημα από παράγοντες ομάδων του Νομού μας κι αν θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει εδώ την καριέρα του:

“Από την πόλη του Βόλου, έχω δεχτεί δύο κρούσεις. Δε θα ήθελα να πω από ποιες ομάδες, διότι δεν έχουν γίνει τελικές συζητήσεις.

Θα ήθελα να επιστρέψω στον Βόλο, υπό κάποιες προϋποθέσεις. Στόχος μου είναι να βρίσκομαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν κι έχουν όραμα να βρίσκονται ψηλότερα. Είμαι έτοιμος, βάσει της εμπειρίας μου, για κάθε μπασκετική πρόκληση. Νομίζω ότι δεν έχω να αποδείξω πολλά πράγματα. Ξέρω και εγώ, και οι ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, τί μπορώ να δώσω και εντός, και εκτός γηπέδου.

Κάθε πρόταση ή ενδιαφέρον που υπάρχει, είναι σεβαστό, από τη στιγμή που οποιαδήποτε ομάδα έχει τη θέληση να με εντάξει στο δυναμικό της. Από ‘κει και πέρα, εκτός από το οικονομικό, που παίζει μεγάλο ρόλο, οι συνθήκες, η νοοτροπία και οι στόχοι του κάθε συλλόγου θα είναι αυτοί που θα με έπειθαν να συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτόν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις