Στοίχημα: “Προκαλεί” το διπλό της ποιοτικότερης Χιμνάσια

Για ακόμη μια ημέρα το στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Βραζιλίας, τη στιγμή που δράση έχουμε και σε ευρωπαϊκές λίγκες όπως αυτές της Εσθονίας και της Ισλανδίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το πρωτάθλημα Αργεντινής και την αναμέτρηση Πλατένσε – Χιμνάσια Λα Πλάτα, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις μεταγραφές των ομάδων της Super League και για ΑΕΚ Μεταγραφές.

3η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής, η Πλατένσε έχει ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις της, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Βελέζ εκτός έδρας, ενώ στην πρεμιέρα πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Γοδόι Κρουζ. Παρά τα νικηφόρα αποτελέσματα ωστόσο δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, είχε παθητικό ρόλο και στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη των αντιπάλων.

Από την πλευρά της η Χιμνάσια επικράτησε με 2-0 της Πατρονάτο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εστουδιάντες εκτός έδρας. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχει κερδίσει τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Γκοροσίτο και αρχίζει να ονειρεύεται ακόμη και Κόπα Λιμπερταδόρες για το 2023. Παρά τα νικηφόρα αποτελέσματα η Πλατένσε δεν πείθει, σε αντίθεση με τη Χιμνάσια που βρίσκεται στα καλύτερα της και είναι ικανή να φτάσει απόψε σε ακόμη μια νίκη. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις