“Βόμβα” Μπέου: «Την άλλη εβδομάδα πέφτουν οι υπογραφές για την πώληση της ΠΑΕ Βόλος»

Στην ΕΡΤ 3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου έκανε εκτενή αναφορά στην επιτυχημένη διοργάνωση των δύο αγώνων της Εθνικής ομάδας και στη μαζική ανταπόκριση του κόσμου και ευχήθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δώσει αγώνες και σε άλλες περιοχές της χώρας ώστε να τη χαρούν οι φίλαθλοι όλης της επικράτειας.

Ο Αχιλλέας Μπέος ρωτήθηκε αν προχωρά η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βόλος και η απάντηση, δεν ήταν απλά θετική, αλλά όπως επισήμανε η διαδικασία της μεταβίβασης βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Ένας ξένος, μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος, όχι στοιχηματζίδες, ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου. Πρόκειται για εταιρία του εξωτερικού με Έλληνες συνεργάτες που θα τρέξουν την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να πάρει την αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α.. Αυτή τη στιγμή το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές.

Για μένα θα είναι ακόμη μία τεράστια επιτυχία γιατί μία ομάδα από το πουθενά, δημιούργησε μία σταθερότητα κι ένα όνομα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες, οι οποίοι θα επενδύσουν και στην πόλη αυτή. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος μ’ αυτό το κατόρθωμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις