“Χτυπάει” κόκκινο η αγωνία για την επόμενη μέρα στον ΑΟ Τρίκαλα

Σε αναμονή των οποίων εξελίξεων βρίσκονται οι φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα και φυσικά ο ερασιτέχνης που περιμένουν απο τον Χρήστο Γιαλιά να επιστρέψει στους κυανέρυθρους.
Όσο αυτό δεν γίνεται μεγαλώνει την αγωνία και την προσμονή για το αύριο των κυανέρυθρων και άπαντες ευελπιστούν να ολοκληρωθούν τα πάντα ομαλά.

Και μπορεί να υπάρχει και μια ανησυχία για το ρόστερ καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει από το περιβάλλον του κ. Γιαλιά δεν αναμένεται να διατηρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως ο πρώην μεγαλομέτοχος έχει τη δυνατότητα σε ένα απόγευμα να παρουσιάσει… 20 ποδοσφαιριστές.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Σταύρος Ψιμουλάκης κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με ποδοσφαιριστές εντός και εκτός νομού έχοντας στο μυαλό του ότι η ομάδα που επιβάλλεται να δημιουργηθεί θα είναι ομάδα πρωταθλητισμού.
Ωστόσο τα πάντα είναι σε φιλολογικό επίπεδο μέχρι τουλάχιστον ο κ. Γιαλιάς να ανάψει το πράσινο φως στους συνεργάτες του ούτως ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις