Ξαναβαφτίζεται η Καλλιθέα – Το όνομα των Αμερικανών “νονών”

Αλλαγή ονομασίας είναι στα σκαριά για ιστορικό σύλλογο που αγωνίζεται στην Super League 2.

Διεργασίες για την αλλαγή ονομασίας γίνονται σε ελληνική ΠΑΕ που βρίσκεται στην Super League 2.

Οι επενδυτές της ιστορικής ομάδας επιθυμούν την τροποποίηση της επωνυμίας του συλλόγου, κάτι το οποίο έκαναν γνωστό με επιστολή τους στον Ερασιτέχνη.

Πρόκειται για την Καλλιθέα, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Βίκτωρ Τσιολέκα να αναφέρει εντός αυτής ότι το «…πρώτο βήμα προς την σύγχρονη εποχή του Γ.Σ. Καλλιθέας θα πρέπει να είναι η τροποποίηση της επωνυμίας του…».

Η ονομασία που έχει πέσει στο τραπέζι είναι «Καλλιθέα – Αθήνα», ενώ σε συνάντηση που έγινε με τον Ερασιτέχνη παρουσιάστηκαν μακέτες με logo «Athens – Kallithea FC».

Παράλληλα, εντός της επιστολής υπάρχει αίτημα για σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου προκειμένου να προχωρήσει η αλλαγή ονομασίας.

Το γεγονός αυτό έφερε ήδη αντιδράσεις. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του προέδρου του Ερασιτέχνη ΓΣ Καλλιθέα, Σπύρου Παπαδόπουλου: «δεν δέχομαι κουβέντα για το όνομα», ενώ στο ίδιο ύφος είναι και οι τοποθετήσεις της Δημοτικής Αρχής της πόλης.

Σύμφωνα με το «kallitheanea.gr» δημοτικός σύμβουλος ανέφερε ότι «…δεν θα κάνουμε την ομάδα μας λεωφορειακή γραμμή ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 14», ενώ οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν στο επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Onsports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις