Χαντιτάγκι: «Δεν είμαι ο επενδυτικός όμιλος για τον οποίο μιλά ο κ. Μπέος»

Μοιράσου το άρθρο

Ο Άλεξ Χαντιτάγκι διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον ίδιο να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Βόλος και δήλωσε ξεκάθαρα πως στόχος του είναι να παραμείνει η Καβάλα στη Super League 2.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι «επενδυτικός Όμιλος» ή «Ο επενδυτικός Όμιλος» για τον οποίον μιλά ο κύριος Μπέος. Είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω τον κύριο Μπέο. Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά της χώρας. Επίσης είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω και να περάσω χρόνο και με πολλούς ακόμη σπουδαίους ιδιοκτήτες ομάδων της Super League και της Super League 2.

Καταλαβαίνω πως κάποιοι σύλλογοι της Super League και της Super League 2 είναι προς πώληση και υπάρχουν κάποιοι ξένοι επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να τους αγοράσουν. Δεν εκπροσωπώ και δεν συνεργάζομαι με κανένα επενδυτικό όμιλο.

Η συγκέντρωση μου, το πάθος και η ενέργεια μου είναι προσηλωμένα στο να κρατηθεί η ιστορική ομάδα του Α.Ο Καβάλα στην Super League 2. Τις επόμενες ώρες θα μοιραστώ μαζί με όλη την Καβάλα το σχέδιο μου για την ομάδα της επόμενης σεζόν αλλά και το πως θα σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις