Νυχτερινές βουτιές στο κολυμβητήριο Βόλου για νεαρούς που μπήκαν παράνομα


Μοιράσου το άρθρο

Καινούργιο επικίνδυνο παιχνίδι βρήκαν νέοι στον Βόλο. Εισβάλουν στο Κολυμβητήριο του ΕΑΚ βραδινές ώρες παρά τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Όπως αναφέρθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, άτομα νεαρής ηλικίας, έως 19 ετών, πηδούν την πόρτα από το πίσω μέρος του κτιρίου  για να μπουν στον χώρο, αν και η είσοδος από τον συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας, ακόμη και όταν το κολυμβητήριο λειτουργεί κανονικά.

Προκειμένου να διασκεδάσουν αψηφούν τους κινδύνους, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να έχουν κάποιο ατύχημα μέσα στη νύχτα σε κάποιο σίδερο ή σε σπασμένο πλακάκι και να βρεθούν αβοήθητοι.

Στόχος τους είναι να απολαύσουν την πισίνα νυχτερινή ώρα, όμως και σε αυτήν την περίπτωση θέτουν τον αυτό τους σε κίνδυνο, αφού το βράδυ γίνεται η χλωρίωση του νερού και απαγορεύεται η κολύμβηση.

Προχθές το βράδυ με αυτόν τον τρόπο εισέβαλαν στο κολυμβητήριο εφτά άτομα, ανάμεσά τους και δύο κοπέλες, τα οποία αποχώρησαν κακήν κακώς, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία φύλακα από τον φακό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποιήθηκε, η Αστυνομία προσήγαγε στο Τμήμα δύο άτομα για εξακρίβωση στοιχείων και στη συνέχεια έγιναν συστάσεις.

Στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλά περιστατικά. Το χειρότερο ήταν όταν πέρυσι μία ομάδα νεαρών διασκέδαζε στην πισίνα και σε κατάσταση μέθης βουτούσε στο νερό από την ταράτσα από το σπιτάκι που υπάρχει στον χώρο.

Επίσης, έχουν απασχολήσει και παραβατικά άτομα τα οποία έχουν προκαλέσει ζημιές.

Επισημαίνεται πως το Κολυμβητήριο φυλάσσεται το βράδυ.

πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις