Στοίχημα: Ξεκάθαρο φαβορί στη Νορβηγία

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται η δράση στο κουπόνι του Σαββάτου (18/06), ωστόσο με αγώνες που ξεχωρίζουν για ποντάρισμα. Το δυνατό σημείο στοίχημα σήμερα έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Νορβηγίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρίστιανσουντ και Μπόντο / Γκλιμτ, που έχει φαβορί. Ας δούμε τις λεπτομέρειες για τη σημερινή στοιχηματική επιλογή μας στην ανάλυση που ακολουθεί.

Στις 19:00, η Κρίστιανσουντ υποδέχεται την Μπόντο / Γκλιμτ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας.

Απο αγωνιστική απραξία σε επίσημα παιχνίδια προέρχεται η ουραγός Κρίστιανσουντ, καθώς οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της αναβλήθηκαν εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος έχασε με 2-1 από τη Μόλντε. Αδύναμη στην έδρα της, μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς.

Το αήττητο σερί της Μπόντο / Γκλιμτ – δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες-, “έσπασε” στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μόλντε, από την οποία ηττήθηκε με 3-1. Ο προπονητής Κνούτσεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες στη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές τα πάνε καλά, πάντως, μακριά από το γήπεδό τους, καθώς κέρδισαν τα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, σημειώνοντας, μάλιστα, εννιά γκολ. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Μπόντο / Γκλιμτ και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην αδύναμη Κρίστιανσουντ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις