Διαφήμισαν το μπάσκετ Ολυμπιακός Β.-Ανάληψη, 61-51 στις κορασίδες (44 photos)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο κλειστό του ΕΑΚ ανάμεσα στις κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου και της Ανάληψης για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν με 61-51, ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό μπάσκετ και να παλεύουν…

…με πάθος για τη νίκη.
Αυτή ήταν η 11η σερί νίκη για τον Ολυμπιακό (απομένει το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα), με τις νεαρές «ερυθρόλευκες» να κατακτούν αήττητες τον τίτλο στη Μαγνησία. Θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Τιτάνες Παλαμά στον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας της ΕΣΚΑΘ.
Όσον αφορά το παιχνίδι, οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, στη δεύτερη περίοδο η Ανάληψη πέρασε μπροστά με 19-16, για να ακολουθήσει ένα σερί 7-0 από τον Ολυμπιακό (23-19) και να κλείσει το ημίχρονο με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται με 31-26.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, η Ανάληψη μείωσε το σκορ σε 43-41, για να πετύχει τρίποντο στην εκπνοή της 3ης περιόδου η Μαρία Στάμου, κάνοντας το 46-41 και δίνοντας ψυχολογικό πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε καλύτερες επιλογές στην επίθεση για να διαμορφωθεί έτσι το 61-51.
Η Βάλια Χούτα από πλευράς Ολυμπιακού σημείωσε 22 πόντους, ενώ 16 πόντους με τρία τρίποντα πέτυχε η Μαρία Στάμου, σημειώνοντας ορισμένους πόντους σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Από την Ανάληψη κορυφαία παίκτρια ήταν η Κατερίνα Νούλα, η οποία πέτυχε 30 πόντους, έχοντας πολλά κλεψίματα, κρατώντας μέσα στο παιχνίδι την Ανάληψη.
Διαιτητές: Μαριτσούδης, Μακρής
Δεκάλεπτα: 16-15, 31-26, 46-41, 61-51
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: (Παπαθανασίου-Ράμμου) Τζανετοπούλου 1, Χούτα 22, Νάνου, Κανελλοπούλου 4, Λιόλιου 8, Στάμου 16 (3), Παρασχάκη, Αρτεμισίου 10, Ψήφου, Θέου, Λιάκου, Γκέτσιου.
ΑΝΑΛΗΨΗ: (Πρέκας) Γκαντάτσιου 6 (1), Αλιμέμα, Αλμπανούδη 2, Φ. Νούλα 2, Κουτσορεβύθη, Πανταζή, Κ. Νούλα 30, Τσουλφά 2, Συμιτζή 7, Κατσιαβριά 2.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό του ΕΑΚ:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις